delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON


Napron de masă re-Mania - lung

49.00 RON


Grăbește-te! Au rămas numai 2 produse în stoc.
Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare
Brand: re-Mania

Napron lung de masă realizat din cânepă refolosită, atent selecționată, care poate fi un accesoriu ecologic și elegant pentru masa din casa sau restaurantul dvs. Acest napron de masă este fabricat din cânepă reciclată de înaltă calitate, care nu numai că este prietenos cu mediul, ci are și o aparență unică.

Textura și culorile caracteristice ale cânepei conferă o aparență distinctivă mesei, în timp ce promovează sustenabilitatea.

Acest napron de masă din cânepă refolosită este o alegere perfectă pentru orice ocazie, fie că este vorba despre un mic dejun simplu sau o cină elegantă. 

Achiziționați acum acest napron de masă upcycling din cânepă și faceți masa dvs. specială cu un accesoriu ecofriendly și la modă!

Mărime: 258*22Napron lung de masă realizat din cânepă refolosită, atent selecționată, care poate fi un accesoriu ecologic și elegant pentru masa din casa sau restaurantul dvs. Acest napron de masă este fabricat din cânepă reciclată de înaltă calitate, care nu numai că este prietenos cu mediul, ci are și o aparență unică. Textura și culorile caracteristice ale cânepei conferă o aparență distinctivă mesei, în timp ce promovează sustenabilitatea. Acest napron de masă din cânepă refolosită este o alegere perfectă pentru orice ocazie, fie că este vorba despre un mic dejun simplu sau o cină elegantă.  Achiziționați acum acest napron de masă upcycling din cânepă și faceți masa dvs. specială cu un accesoriu ecofriendly și la modă! Mărime: 258*22

Produse complementare

 • Inel din cânepă pentru șervețel textil
  Inel din cânepă pentru șervețel textil

  3.00 RON
 • Șervețel textil re-Mania
  Șervețel textil re-Mania

  8.00 RON

 • Produs din țară


 • Materiale naturale


 • Fără elemente toxice


 • Responsabil de mediu


 • Transport gratuit

  pentru comenzi de peste 350 RON

Mă abonez la newsletter!

Testimoniale

 • T

  Tusa Renáta

  Mă străduiesc să trăiesc din ce în ce mai ecologic și în acest sens, mare ajutor îmi oferă ecoMami! Este minunat că oferta lor este atât de variată și că pot achiziționa atât de multe produse ecologice locale dintr-un singur loc, reducând astfel amprenta noastră ecologică!
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare