delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON


Sacoșă croșetată re-Mania

56.00 RON


Grăbește-te! A rămas numai 1 produs în stoc.
Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare
Brand: re-Mania

Sacoșă croșetată eco-friendly și stilat, realizat prin upcycling, care reprezintă alegerea perfectă pentru cumpărături zilnice sau alte activități. Această sacoșă este fabricată manual, din materiale reciclate atent selecționate, ceea ce îl face nu doar prietenos cu mediul, ci și distinctiv prin aspectul său unic.

Sacoșa upcycling din materiale reutilizate este de înaltă calitate și durabilă, fiind astfel un însoțitor de încredere pentru viața de zi cu zi pe termen lung. Versatilitatea și ușurința în utilizare a sacoșei realizată din materiale reciclate o fac ideală pentru cumpărături, plajă, excursii sau alte activități de zi cu zi.

Alegerea unei sacoșei eco-friendly ajută la reducerea cantității de deșeuri de plastic, contribuind în același timp la stilul personal prin aspectul său stilat. Dotată cu o curea lungă și ajustabilă și un spațiu interior generos, sacoșa permite depozitarea facilă a cumpărăturilor zilnice sau altor obiecte.

Alegeți sacoșa upcycling pentru a face cumpărături în mod eco-friendly și pentru a vă exprima angajamentul față de sustenabilitate printr-un stil unic.

Mărime cca. 60*30 cm. Sacoșă croșetată eco-friendly și stilat, realizat prin upcycling, care reprezintă alegerea perfectă pentru cumpărături zilnice sau alte activități. Această sacoșă este fabricată manual, din materiale reciclate atent selecționate, ceea ce îl face nu doar prietenos cu mediul, ci și distinctiv prin aspectul său unic. Sacoșa upcycling din materiale reutilizate este de înaltă calitate și durabilă, fiind astfel un însoțitor de încredere pentru viața de zi cu zi pe termen lung. Versatilitatea și ușurința în utilizare a sacoșei realizată din materiale reciclate o fac ideală pentru cumpărături, plajă, excursii sau alte activități de zi cu zi. Alegerea unei sacoșei eco-friendly ajută la reducerea cantității de deșeuri de plastic, contribuind în același timp la stilul personal prin aspectul său stilat. Dotată cu o curea lungă și ajustabilă și un spațiu interior generos, sacoșa permite depozitarea facilă a cumpărăturilor zilnice sau altor obiecte. Alegeți sacoșa upcycling pentru a face cumpărături în mod eco-friendly și pentru a vă exprima angajamentul față de sustenabilitate printr-un stil unic. Mărime cca. 60*30 cm. 

Produse complementare

 • Absorbante intime lavabile - set 3 buc.
  Absorbante intime lavabile - set 3 buc.

  83.00 RON
 • Sac căptușit pentru pâine - mărimea S
  Sac căptușit pentru pâine - mărimea S

  44.00 RON
 • Săculeț din pânză, reutilizabil
  Săculeț din pânză, reutilizabil

  11.00 RON

 • Produs din țară


 • Materiale naturale


 • Fără elemente toxice


 • Responsabil de mediu


 • Transport gratuit

  pentru comenzi de peste 350 RON

Mă abonez la newsletter!

Testimoniale

 • T

  Tusa Renáta

  Mă străduiesc să trăiesc din ce în ce mai ecologic și în acest sens, mare ajutor îmi oferă ecoMami! Este minunat că oferta lor este atât de variată și că pot achiziționa atât de multe produse ecologice locale dintr-un singur loc, reducând astfel amprenta noastră ecologică!
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare