delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON

Despre mine

ecoMami este o mămică care se străduiește de ani de zile să fie conștientă de mediu și să nu producă deșeuri. Cum ar putea să procedeze altfel cineva care are copii?

ecoMami crede și susține că cel mai important lucru pe care îl putem face pentru copiii noștri este să îi creștem într-un mediu sănătos, în care se poate trăi, astfel încât ei înșiși să considere acest lucru ca fiind o valoare și astfel încât acest tip de grijă și responsabilitate să fie integrat în viziunea lor asupra lumii.

Un stil de viață sănătos și conștient de mediu depășește cu mult obiectivele noastre individuale – ne implicăm mai mult să înbunătățim viitorul copiilor, nepoților și strănepoților noștri.

Prin magazinul nostru dorim să contribuim la o casă sănătoasă, ecologică, zero waste. Nu ne ghidăm doar după naturalețe și calitate atunci când ne alegem produsele, ci este la fel de important să cumpărăm în principal de la producători autohtoni și locali – nu doar o decizie pentru valoare, ci și din cauza necesității de a avea o amprentă ecologică mai mică.

Încercăm să ambalăm produsele cumpărate în cât mai puțin plastic posibil, așa că folosim hârtie și cutii reciclate.

La orice întrebare despre produse, utilizare, stil de viață, casă, etc., încercăm să vă răspundem (info@okomami.ro).

Galeria foto

Mă abonez la newsletter!

Testimoniale

  • T

    Tusa Renáta

    Mă străduiesc să trăiesc din ce în ce mai ecologic și în acest sens, mare ajutor îmi oferă ecoMami! Este minunat că oferta lor este atât de variată și că pot achiziționa atât de multe produse ecologice locale dintr-un singur loc, reducând astfel amprenta noastră ecologică!
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare