delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON


Șervețel textil re-Mania

8.00 RON


Grăbește-te! Au rămas numai 4 produse în stoc.
Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare
Brand: re-Mania

Descoperiți șervețelul textil lavabil, eco-friendly și practic, confecționat cu grijă din materiale reciclate selectate. Acest șervețel nu este doar prietenos cu mediul, ci poate fi și un accesoriu stilat și versatil pentru masa dvs.

Materialul șervețelului este un textil reciclat de înaltă calitate, care este durabil și ușor de curățat. Șervețelul lavabil are o textură plăcută și oferă o utilizare confortabilă, promovând în același timp un stil de viață sustenabil.

Acest șervețel textil lavabil este o alegere ideală pentru utilizarea zilnică, fie că este vorba de mesele de acasă, cine festive sau alte evenimente speciale.

Faceți mesele mai confortabile și mai elegante cu acest șervețel textil lavabil, upcycling, care nu doar că este frumos, ci și o alegere eco-friendly!

Dimensiune: 39*40 cm.Descoperiți șervețelul textil lavabil, eco-friendly și practic, confecționat cu grijă din materiale reciclate selectate. Acest șervețel nu este doar prietenos cu mediul, ci poate fi și un accesoriu stilat și versatil pentru masa dvs. Materialul șervețelului este un textil reciclat de înaltă calitate, care este durabil și ușor de curățat. Șervețelul lavabil are o textură plăcută și oferă o utilizare confortabilă, promovând în același timp un stil de viață sustenabil. Acest șervețel textil lavabil este o alegere ideală pentru utilizarea zilnică, fie că este vorba de mesele de acasă, cine festive sau alte evenimente speciale. Faceți mesele mai confortabile și mai elegante cu acest șervețel textil lavabil, upcycling, care nu doar că este frumos, ci și o alegere eco-friendly! Dimensiune: 39*40 cm.

Produse complementare

 • Inel din cânepă pentru șervețel textil
  Inel din cânepă pentru șervețel textil

  3.00 RON
 • Suport pahare din cânepă - set 6 buc.
  Suport pahare din cânepă - set 6 buc.

  38.00 RON
 • Napron de masă re-Mania
  Napron de masă re-Mania

  29.00 RON

 • Produs din țară


 • Materiale naturale


 • Fără elemente toxice


 • Responsabil de mediu


 • Transport gratuit

  pentru comenzi de peste 350 RON

Mă abonez la newsletter!

Testimoniale

 • T

  Tusa Renáta

  Mă străduiesc să trăiesc din ce în ce mai ecologic și în acest sens, mare ajutor îmi oferă ecoMami! Este minunat că oferta lor este atât de variată și că pot achiziționa atât de multe produse ecologice locale dintr-un singur loc, reducând astfel amprenta noastră ecologică!
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare