delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON


Sticlă de apă inox - bidon outdoor

79.00 RON


Grăbește-te! Au rămas numai 2 produse în stoc.
Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare
Brand: ibrik.

Descoperă combinația perfectă de eleganță și funcționalitate în sticla de apă din oțel inoxidabil de la ibrik., care oferă o alternativă stilată și ecologică la sticlele tradiționale din plastic.

Caracteristici principale:

Material de calitate premium: Sticla este fabricată 100% din oțel inoxidabil, asigurând durabilitatea și longevitatea. Datorită proprietăților naturale ale oțelului inoxidabil, aceasta este rezistentă la rugină și coroziune, fiind o alegere ideală pentru utilizarea zilnică.

Ecologică: Sticla din oțel inoxidabil poate fi folosită foarte mult timp, ajutând la reducerea deșeurilor de plastic. Alege un stil de viață sustenabil și reduce amprenta ecologică cu această sticlă ecologică.

Design etanș: Sticla este echipată cu un capac etanș, asigurând păstrarea în siguranță a lichidelor. Ideală pentru călătorii, activități sportive sau chiar pentru birou.

Aspect stilat: Sticla din oțel inoxidabil are un design modern și elegant, potrivindu-se oricărui stil de viață. Alege aspectul minimalist și simplu, care rămâne mereu la modă.

Curățare ușoară: Gura largă a sticlei permite o curățare și reumplere ușoară.

Dimensiune și capacitate: 700 ml, astfel încât să o poți lua cu tine oriunde.

Instrucțiuni de utilizare:

 1. Umple sticla cu băutura ta preferată.
 2. Înșurubează capacul etanș.
 3. Bucură-te de băutura ta oriunde și oricând.
 4. După utilizare, spală sticla și las-o să se usuce.

Sticla ibrik. din oțel inoxidabil este alegerea perfectă pentru oricine apreciază calitatea, stilul și sustenabilitatea. Achiziționează și tu una!Descoperă combinația perfectă de eleganță și funcționalitate în sticla de apă din oțel inoxidabil de la ibrik., care oferă o alternativă stilată și ecologică la sticlele tradiționale din plastic. Caracteristici principale: Material de calitate premium: Sticla este fabricată 100% din oțel inoxidabil, asigurând durabilitatea și longevitatea. Datorită proprietăților naturale ale oțelului inoxidabil, aceasta este rezistentă la rugină și coroziune, fiind o alegere ideală pentru utilizarea zilnică. Ecologică: Sticla din oțel inoxidabil poate fi folosită foarte mult timp, ajutând la reducerea deșeurilor de plastic. Alege un stil de viață sustenabil și reduce amprenta ecologică cu această sticlă ecologică. Design etanș: Sticla este echipată cu un capac etanș, asigurând păstrarea în siguranță a lichidelor. Ideală pentru călătorii, activități sportive sau chiar pentru birou. Aspect stilat: Sticla din oțel inoxidabil are un design modern și elegant, potrivindu-se oricărui stil de viață. Alege aspectul minimalist și simplu, care rămâne mereu la modă. Curățare ușoară: Gura largă a sticlei permite o curățare și reumplere ușoară. Dimensiune și capacitate: 700 ml, astfel încât să o poți lua cu tine oriunde. Instrucțiuni de utilizare: Umple sticla cu băutura ta preferată. Înșurubează capacul etanș. Bucură-te de băutura ta oriunde și oricând. După utilizare, spală sticla și las-o să se usuce. Sticla ibrik. din oțel inoxidabil este alegerea perfectă pentru oricine apreciază calitatea, stilul și sustenabilitatea. Achiziționează și tu una!

Produse complementare

 • Cana emailată
  Cana emailată

  55.00 RON
 • Cana ceramică de voiaj
  Cana ceramică de voiaj

  119.00 RON
 • Lunchbag lavabil
  Lunchbag lavabil

  72.00 RON

 • Produs din țară


 • Materiale naturale


 • Fără elemente toxice


 • Responsabil de mediu


 • Transport gratuit

  pentru comenzi de peste 350 RON

Mă abonez la newsletter!

Testimoniale

 • T

  Tusa Renáta

  Mă străduiesc să trăiesc din ce în ce mai ecologic și în acest sens, mare ajutor îmi oferă ecoMami! Este minunat că oferta lor este atât de variată și că pot achiziționa atât de multe produse ecologice locale dintr-un singur loc, reducând astfel amprenta noastră ecologică!
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare