delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON


Cana emailată

55.00 RON


Grăbește-te! Au rămas numai 2 produse în stoc.
Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare
Brand: ibrik.

Cana emailată de înaltă calitate, cu o capacitate de 360 ml.

Această cană va fi o completare perfectă pentru fiecare moment de cafea acasă, la birou sau în timpul excursiilor. Aspectul său simplu, dar elegant îl face atrăgător pentru toată lumea. Realizată dintr-un material durabil, cana poate fi curățată ușor și este rezistentă, astfel încât să te poți bucura de ea timp îndelungat. Mânerul confortabil și dimensiunea ideală o fac potrivită pentru aventurile urbane sau excursii. Alege una dintre diferitele modele și variante de culori pentru a-ți exprima stilul și personalitatea unică.

Vine în cutie cadou albă.

Dimensiuni: 8 cm x diametru 6 cm

Se ține departe de flacăra deschisă, deoarece vopseaua se poate scurge. Nu se folosește în cuptorul cu microunde și nu se spală în mașina de spălat vase!

Deși este fabricat din metal, este ușor și va trece de poarta de securitate a aeroportului. Ia-o oriunde mergi!

Grafica este unică și desenată manual, copierea sau reproducerea ei se consideră infracțiune și se pedepsește conform legii.

Cana este durabilă, dar suprafața emailată se poate deteriora în cazul șocurilor mecanice. Poate fi folosit atât pentru băuturi calde, cât și pentru cele reci, dar suprafața se poate încălzi.

Bucură-te de fiecare sorbitură!Cana emailată de înaltă calitate, cu o capacitate de 360 ml. Această cană va fi o completare perfectă pentru fiecare moment de cafea acasă, la birou sau în timpul excursiilor. Aspectul său simplu, dar elegant îl face atrăgător pentru toată lumea. Realizată dintr-un material durabil, cana poate fi curățată ușor și este rezistentă, astfel încât să te poți bucura de ea timp îndelungat. Mânerul confortabil și dimensiunea ideală o fac potrivită pentru aventurile urbane sau excursii. Alege una dintre diferitele modele și variante de culori pentru a-ți exprima stilul și personalitatea unică. Vine în cutie cadou albă. Dimensiuni: 8 cm x diametru 6 cm Se ține departe de flacăra deschisă, deoarece vopseaua se poate scurge. Nu se folosește în cuptorul cu microunde și nu se spală în mașina de spălat vase! Deși este fabricat din metal, este ușor și va trece de poarta de securitate a aeroportului. Ia-o oriunde mergi! Grafica este unică și desenată manual, copierea sau reproducerea ei se consideră infracțiune și se pedepsește conform legii. Cana este durabilă, dar suprafața emailată se poate deteriora în cazul șocurilor mecanice. Poate fi folosit atât pentru băuturi calde, cât și pentru cele reci, dar suprafața se poate încălzi. Bucură-te de fiecare sorbitură!

Produse complementare

 • Suport pahare din cânepă - set 6 buc.
  Suport pahare din cânepă - set 6 buc.

  38.00 RON
 • Sacoșă croșetată re-Mania
  Sacoșă croșetată re-Mania

  56.00 RON
 • Lunchbag lavabil
  Lunchbag lavabil

  72.00 RON

 • Produs din țară


 • Materiale naturale


 • Fără elemente toxice


 • Responsabil de mediu


 • Transport gratuit

  pentru comenzi de peste 350 RON

Mă abonez la newsletter!

Testimoniale

 • T

  Tusa Renáta

  Mă străduiesc să trăiesc din ce în ce mai ecologic și în acest sens, mare ajutor îmi oferă ecoMami! Este minunat că oferta lor este atât de variată și că pot achiziționa atât de multe produse ecologice locale dintr-un singur loc, reducând astfel amprenta noastră ecologică!
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare