delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON


Săpun natural re-Mania

14.00 RON
Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare

Acest săpun special nu este doar frumos și complet natural, ci și cel mai sustenabil posibil, fiind fabricat din bucăți rămase, minimalizând astfel deșeurile.

Conține exclusiv ingrediente naturale și hrănitoare, având grijă de sănătatea și hidratarea pielii. Săpunul este blând cu pielea și este lipsit de substanțe chimice nocive, coloranți artificiali și parfumuri. La selectarea ingredientelor s-a acordat o atenție deosebită materiilor prime provenite din surse durabile, astfel încât produsul să fie benefic nu doar pentru dumneavoastră, ci și pentru mediu.

Folosiți acest săpun eco-friendly și unic pentru igiena zilnică și simțiți prospețimea și curățenia ingredientelor naturale pe pielea dumneavoastră. Acest săpun, realizat din bucăți rămase, dar totuși complet natural, nu doar contribuie la adoptarea unui stil de viață ecologic, ci și la îngrijirea de calitate.

Fără uleiuri esențiale.

110 gr.

INCI: Sodium Almondate, Sodium Ccoate, Aqua, Sodium Ricinoleate, Sodium Cocoa Butterate, Sodium Olivate, Sodium Sunflowerate.Acest săpun special nu este doar frumos și complet natural, ci și cel mai sustenabil posibil, fiind fabricat din bucăți rămase, minimalizând astfel deșeurile. Conține exclusiv ingrediente naturale și hrănitoare, având grijă de sănătatea și hidratarea pielii. Săpunul este blând cu pielea și este lipsit de substanțe chimice nocive, coloranți artificiali și parfumuri. La selectarea ingredientelor s-a acordat o atenție deosebită materiilor prime provenite din surse durabile, astfel încât produsul să fie benefic nu doar pentru dumneavoastră, ci și pentru mediu. Folosiți acest săpun eco-friendly și unic pentru igiena zilnică și simțiți prospețimea și curățenia ingredientelor naturale pe pielea dumneavoastră. Acest săpun, realizat din bucăți rămase, dar totuși complet natural, nu doar contribuie la adoptarea unui stil de viață ecologic, ci și la îngrijirea de calitate. Fără uleiuri esențiale. 110 gr. INCI: Sodium Almondate, Sodium Ccoate, Aqua, Sodium Ricinoleate, Sodium Cocoa Butterate, Sodium Olivate, Sodium Sunflowerate.

Produse complementare

  • Săpunieră ceramică
    Săpunieră ceramică

    53.00 RON
  • Cremă din ulei de nucă și ceară de albine
    Cremă din ulei de nucă și ceară de albine

    20.00 RON

Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare