delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON


Săpun natural re-Mania

14.00 RON


Grăbește-te! Au rămas numai 8 produse în stoc.
Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare

Acest săpun special nu este doar frumos și complet natural, ci și cel mai sustenabil posibil, fiind fabricat din bucăți rămase, minimalizând astfel deșeurile.

Conține exclusiv ingrediente naturale și hrănitoare, având grijă de sănătatea și hidratarea pielii. Săpunul este blând cu pielea și este lipsit de substanțe chimice nocive, coloranți artificiali și parfumuri. La selectarea ingredientelor s-a acordat o atenție deosebită materiilor prime provenite din surse durabile, astfel încât produsul să fie benefic nu doar pentru dumneavoastră, ci și pentru mediu.

Folosiți acest săpun eco-friendly și unic pentru igiena zilnică și simțiți prospețimea și curățenia ingredientelor naturale pe pielea dumneavoastră. Acest săpun, realizat din bucăți rămase, dar totuși complet natural, nu doar contribuie la adoptarea unui stil de viață ecologic, ci și la îngrijirea de calitate.

Fără uleiuri esențiale.

110 gr.

INCI: Sodium Almondate, Sodium Ccoate, Aqua, Sodium Ricinoleate, Sodium Cocoa Butterate, Sodium Olivate, Sodium Sunflowerate.Săpunuri naturale
Acest săpun special nu este doar frumos și complet natural, ci și cel mai sustenabil posibil, fiind fabricat din bucăți rămase, minimalizând astfel deșeurile. Conține exclusiv ingrediente naturale și hrănitoare, având grijă de sănătatea și hidratarea pielii. Săpunul este blând cu pielea și este lipsit de substanțe chimice nocive, coloranți artificiali și parfumuri. La selectarea ingredientelor s-a acordat o atenție deosebită materiilor prime provenite din surse durabile, astfel încât produsul să fie benefic nu doar pentru dumneavoastră, ci și pentru mediu. Folosiți acest săpun eco-friendly și unic pentru igiena zilnică și simțiți prospețimea și curățenia ingredientelor naturale pe pielea dumneavoastră. Acest săpun, realizat din bucăți rămase, dar totuși complet natural, nu doar contribuie la adoptarea unui stil de viață ecologic, ci și la îngrijirea de calitate. Fără uleiuri esențiale. 110 gr. INCI: Sodium Almondate, Sodium Ccoate, Aqua, Sodium Ricinoleate, Sodium Cocoa Butterate, Sodium Olivate, Sodium Sunflowerate.

Produse complementare

 • Săpunieră ceramică
  Săpunieră ceramică

  59.00 RON
 • Geantă cosmetice Ruby
  Geantă cosmetice Ruby

  130.00 RON
 • Cremă din ulei de nucă și ceară de albine
  Cremă din ulei de nucă și ceară de albine

  20.00 RON

 • Produs din țară


 • Materiale naturale


 • Fără elemente toxice


 • Responsabil de mediu


 • Transport gratuit

  pentru comenzi de peste 350 RON

Mă abonez la newsletter!

Testimoniale

 • T

  Tusa Renáta

  Mă străduiesc să trăiesc din ce în ce mai ecologic și în acest sens, mare ajutor îmi oferă ecoMami! Este minunat că oferta lor este atât de variată și că pot achiziționa atât de multe produse ecologice locale dintr-un singur loc, reducând astfel amprenta noastră ecologică!
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare