delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON


Platou din lemn pentru copii - Iepuraș

49.00 RON


Grăbește-te! A rămas numai 1 produs în stoc.
Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare

Descoperiți platourile pentru copii din lemn de fag, vesele și practice, care cu siguranță vor stârni interesul celor mici pentru masă! Aceste platouri în diferite forme nu numai că ajută copiii să mănânce mai ușor și mai distractiv, dar sunt și accesorii stilizate și distractive pentru orice dining sau cameră de copii.

Platourile sunt fabricate din lemn de fag natural de înaltă calitate, asigurându-le stabilitatea și durabilitatea. Diversele lor forme și dimensiuni permit copiilor să aleagă în funcție de preferințele lor și să se bucure chiar și în timpul mesei într-un mod jucăuș.

Aceste platouri pentru copii nu sunt doar distractive și practice, ci și ușor de curățat, fiind ideale pentru cei mici. Finisajul lor fin și suprafața netedă sporesc atracția produselor.

Indiferent dacă este vorba de micul dejun, gustare sau cină, aceste platouri de servire din lemn de fag cu siguranță vor oferi copiilor o experiență plăcută și distractivă.

Sunt tratați cu ulei compus din ceară naturală de albine, ceară de carnaubă și ulei mineral de inaltă puritate de uz farmaceutic, totul imbogățit cu Vitamina E.

Achiziționați acum aceste platouri de servire pentru copii din lemn de fag și faceți mesele și mai distractive și mai pline de bucurie pentru cei mici!

Mărime: 23*19*2 cm.Descoperiți platourile pentru copii din lemn de fag, vesele și practice, care cu siguranță vor stârni interesul celor mici pentru masă! Aceste platouri în diferite forme nu numai că ajută copiii să mănânce mai ușor și mai distractiv, dar sunt și accesorii stilizate și distractive pentru orice dining sau cameră de copii. Platourile sunt fabricate din lemn de fag natural de înaltă calitate, asigurându-le stabilitatea și durabilitatea. Diversele lor forme și dimensiuni permit copiilor să aleagă în funcție de preferințele lor și să se bucure chiar și în timpul mesei într-un mod jucăuș. Aceste platouri pentru copii nu sunt doar distractive și practice, ci și ușor de curățat, fiind ideale pentru cei mici. Finisajul lor fin și suprafața netedă sporesc atracția produselor. Indiferent dacă este vorba de micul dejun, gustare sau cină, aceste platouri de servire din lemn de fag cu siguranță vor oferi copiilor o experiență plăcută și distractivă. Sunt tratați cu ulei compus din ceară naturală de albine, ceară de carnaubă și ulei mineral de inaltă puritate de uz farmaceutic, totul imbogățit cu Vitamina E. Achiziționați acum aceste platouri de servire pentru copii din lemn de fag și faceți mesele și mai distractive și mai pline de bucurie pentru cei mici! Mărime: 23*19*2 cm.

Produse complementare

 • Gentuță refolosibila pentru gustări
  Gentuță refolosibila pentru gustări

  34.00 RON
 • Săpun Herbio pentru copii cu avocado
  Săpun Herbio pentru copii cu avocado

  16.00 RON
 • Cana emailată
  Cana emailată

  55.00 RON

 • Produs din țară


 • Materiale naturale


 • Fără elemente toxice


 • Responsabil de mediu


 • Transport gratuit

  pentru comenzi de peste 350 RON

Mă abonez la newsletter!

Testimoniale

 • T

  Tusa Renáta

  Mă străduiesc să trăiesc din ce în ce mai ecologic și în acest sens, mare ajutor îmi oferă ecoMami! Este minunat că oferta lor este atât de variată și că pot achiziționa atât de multe produse ecologice locale dintr-un singur loc, reducând astfel amprenta noastră ecologică!
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare