delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON


Bufniță handmade, upcycling

34.00 RON


Grăbește-te! A rămas numai 1 produs în stoc.
Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare

Descoperă bufnița cusută manual, realizată din materiale reutilizate atent selectate, care este o alegere unică și ecologică pentru orice copil. 

Caracteristici principale:

 • Cusută manual: Este realizată manual, cu atenție și dragoste, garantând o calitate excelentă și durabilitate.
 • Materiale reutilizate: Materialele din care este realizată bufnița sunt textile reutilizate, prietenoase cu mediul. Astfel are un design unic și o aparență specială.
 • Sigur pentru copii: Materialele sunt delicate cu pielea și lipsite de substanțe nocive, astfel încât orice copil poate juca în siguranță cu ea.
 • Alegere ecologică: Utilizarea materialelor reutilizate reduce cantitatea de deșeuri și sprijină un stil de viață sustenabil, făcând această bufniță o alegere prietenoasă cu mediul.
 • Moale și plăcut la atingere: Umplutura moale și materialele textile oferă o senzație confortabilă și liniștitoare pentru copii, fiind un partener ideal atât pentru somn, cât și pentru joacă.

Instrucțiuni de utilizare:

 1. Îngrijire și curățare: Se recomandă spălarea manuală, în apă călduță, pentru a-și păstra forma și durabilitatea. Lăsați să se usuce la aer.
 2. Joacă și somn: Bufnița este un partener ideal pentru joacă și somn. Este sigură și confortabilă, astfel încât copilul să o poată lua oriunde.

Bufnița cusută manual, realizat din materiale reutilizate, este cadoul perfect pentru orice copil care caută o jucărie specială și ecologică. Faceți fericit copilul dumneavoastră cu această bufniță unică și realizată cu dragoste, sprijinind în același timp sustenabilitatea!

Mărime: 29 cm.Cusut
Descoperă bufnița cusută manual, realizată din materiale reutilizate atent selectate, care este o alegere unică și ecologică pentru orice copil.  Caracteristici principale: Cusută manual: Este realizată manual, cu atenție și dragoste, garantând o calitate excelentă și durabilitate. Materiale reutilizate: Materialele din care este realizată bufnița sunt textile reutilizate, prietenoase cu mediul. Astfel are un design unic și o aparență specială. Sigur pentru copii: Materialele sunt delicate cu pielea și lipsite de substanțe nocive, astfel încât orice copil poate juca în siguranță cu ea. Alegere ecologică: Utilizarea materialelor reutilizate reduce cantitatea de deșeuri și sprijină un stil de viață sustenabil, făcând această bufniță o alegere prietenoasă cu mediul. Moale și plăcut la atingere: Umplutura moale și materialele textile oferă o senzație confortabilă și liniștitoare pentru copii, fiind un partener ideal atât pentru somn, cât și pentru joacă. Instrucțiuni de utilizare: Îngrijire și curățare: Se recomandă spălarea manuală, în apă călduță, pentru a-și păstra forma și durabilitatea. Lăsați să se usuce la aer. Joacă și somn: Bufnița este un partener ideal pentru joacă și somn. Este sigură și confortabilă, astfel încât copilul să o poată lua oriunde. Bufnița cusută manual, realizat din materiale reutilizate, este cadoul perfect pentru orice copil care caută o jucărie specială și ecologică. Faceți fericit copilul dumneavoastră cu această bufniță unică și realizată cu dragoste, sprijinind în același timp sustenabilitatea! Mărime: 29 cm.

Produse complementare

 • Decoratiune curcubeu
  Decoratiune curcubeu

  130.00 RON
 • Săpun Herbio pentru copii cu avocado
  Săpun Herbio pentru copii cu avocado

  16.00 RON
 • Platou din lemn pentru copii - Pisică
  Platou din lemn pentru copii - Pisică

  49.00 RON

 • Produs din țară


 • Materiale naturale


 • Fără elemente toxice


 • Responsabil de mediu


 • Transport gratuit

  pentru comenzi de peste 350 RON

Mă abonez la newsletter!

Testimoniale

 • T

  Tusa Renáta

  Mă străduiesc să trăiesc din ce în ce mai ecologic și în acest sens, mare ajutor îmi oferă ecoMami! Este minunat că oferta lor este atât de variată și că pot achiziționa atât de multe produse ecologice locale dintr-un singur loc, reducând astfel amprenta noastră ecologică!
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare