delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON


Șampon solid împotriva căderii părului

50.00 RON


Grăbește-te! A rămas numai 1 produs în stoc.
Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare
Adu puterea naturii în rutina ta de îngrijire a părului cu șamponul solid anticădere One Drop Cosmetics. Special formulat pentru a combate căderea părului, acest șampon conține o combinație de ingrediente naturale și puternice care lucrează împreună pentru a stimula creșterea părului și a îmbunătăți sănătatea acestuia. Cofeina, un ingredient activ cunoscut pentru proprietățile sale de stimulare a foliculilor pilosi, este combinată cu extractul de maca, o sursă naturală de vitamine și minerale esențiale pentru sănătatea părului. Kapoor kachli și pudra de amla sunt ambele ingrediente ayurvedice tradiționale cunoscute pentru capacitatea lor de a îmbunătăți textura și densitatea părului. Honeyquad hidratează și protejează, lăsând părul moale, strălucitor și sănătos. Tensiunile biodegradabile curăță în profunzime fără a usca părul sau a afecta scalpul, în timp ce uleiurile de ricin și cocos oferă hidratare și nutriție, fortificând părul de la rădăcină până la vârf.
 
Șamponul solid are, de asemenea, avantajul de a fi extrem de concentrat, ceea ce înseamnă că o singură pastilă poate dura la fel de mult ca două sau trei sticle de șampon lichid, făcându-l atât cost-eficient, cât și prietenos cu mediul înconjurător. În lumea noastră modernă, cu tot mai multă atenție acordată sustenabilității și reducerii deșeurilor, șamponul solid anticădere se aliniază perfect acestor valori. Cu o formulă naturală, eficientă și o ambalare minimă, acest șampon este alegerea ideală pentru cei care doresc să aibă grijă atât de părul lor, cât și de planetă. Investește în sănătatea părului tău și fă o alegere responsabilă pentru mediul înconjurător cu șamponul nostru solid anticădere!


Îngrijire păr
Adu puterea naturii în rutina ta de îngrijire a părului cu șamponul solid anticădere One Drop Cosmetics. Special formulat pentru a combate căderea părului, acest șampon conține o combinație de ingrediente naturale și puternice care lucrează împreună pentru a stimula creșterea părului și a îmbunătăți sănătatea acestuia. Cofeina, un ingredient activ cunoscut pentru proprietățile sale de stimulare a foliculilor pilosi, este combinată cu extractul de maca, o sursă naturală de vitamine și minerale esențiale pentru sănătatea părului. Kapoor kachli și pudra de amla sunt ambele ingrediente ayurvedice tradiționale cunoscute pentru capacitatea lor de a îmbunătăți textura și densitatea părului. Honeyquad hidratează și protejează, lăsând părul moale, strălucitor și sănătos. Tensiunile biodegradabile curăță în profunzime fără a usca părul sau a afecta scalpul, în timp ce uleiurile de ricin și cocos oferă hidratare și nutriție, fortificând părul de la rădăcină până la vârf.   Șamponul solid are, de asemenea, avantajul de a fi extrem de concentrat, ceea ce înseamnă că o singură pastilă poate dura la fel de mult ca două sau trei sticle de șampon lichid, făcându-l atât cost-eficient, cât și prietenos cu mediul înconjurător. În lumea noastră modernă, cu tot mai multă atenție acordată sustenabilității și reducerii deșeurilor, șamponul solid anticădere se aliniază perfect acestor valori. Cu o formulă naturală, eficientă și o ambalare minimă, acest șampon este alegerea ideală pentru cei care doresc să aibă grijă atât de părul lor, cât și de planetă. Investește în sănătatea părului tău și fă o alegere responsabilă pentru mediul înconjurător cu șamponul nostru solid anticădere!

Produse complementare

 • Geantă cosmetice Ruby
  Geantă cosmetice Ruby

  130.00 RON
 • Cremă din ulei de nucă și ceară de albine
  Cremă din ulei de nucă și ceară de albine

  20.00 RON

 • Produs din țară


 • Materiale naturale


 • Fără elemente toxice


 • Responsabil de mediu


 • Transport gratuit

  pentru comenzi de peste 350 RON

Mă abonez la newsletter!

Testimoniale

 • T

  Tusa Renáta

  Mă străduiesc să trăiesc din ce în ce mai ecologic și în acest sens, mare ajutor îmi oferă ecoMami! Este minunat că oferta lor este atât de variată și că pot achiziționa atât de multe produse ecologice locale dintr-un singur loc, reducând astfel amprenta noastră ecologică!
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare