delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON


Șampon solid fortifiant, nutritiv

30.00 RON


Grăbește-te! Au rămas numai 4 produse în stoc.
Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare

Pentru părul uscat și deteriorat, acest șampon solid reprezintă o soluție eficientă și sustenabilă. Conceput pentru părul uscat și deteriorat, înglobează o serie de ingrediente eficiente, menite să fortifice și să hidrateze părul. Pulberea Ayurvedică Kapoor Kachli este un element central al formulei, având proprietăți de întărire a părului, îmbunătățire a texturii acestuia și favorizare a creșterii.

Pe lângă Kapoor Kachli, șamponul conține colagen și cheratină, proteine esențiale pentru sănătatea părului. Acestea contribuie la structura părului, ajutând la reducerea despicării vârfurilor și la repararea părului deteriorat.

Baza de tenzide de cocos și glucoză asigură o curățare delicată a părului și scalpului. Aceste ingrediente sunt biodegradabile, respectând astfel mediul înconjurător.

Șamponul este adecvat pentru părul subțire, deteriorat sau despicat și pentru cel vopsit, reușind să îmbunătățească textura și rezistența acestora. Astfel, cu o utilizare regulată, părul devine mai puternic, mai rezistent și mai sănătos, arătând vizibil mai bine.Îngrijire păr
Pentru părul uscat și deteriorat, acest șampon solid reprezintă o soluție eficientă și sustenabilă. Conceput pentru părul uscat și deteriorat, înglobează o serie de ingrediente eficiente, menite să fortifice și să hidrateze părul. Pulberea Ayurvedică Kapoor Kachli este un element central al formulei, având proprietăți de întărire a părului, îmbunătățire a texturii acestuia și favorizare a creșterii. Pe lângă Kapoor Kachli, șamponul conține colagen și cheratină, proteine esențiale pentru sănătatea părului. Acestea contribuie la structura părului, ajutând la reducerea despicării vârfurilor și la repararea părului deteriorat. Baza de tenzide de cocos și glucoză asigură o curățare delicată a părului și scalpului. Aceste ingrediente sunt biodegradabile, respectând astfel mediul înconjurător. Șamponul este adecvat pentru părul subțire, deteriorat sau despicat și pentru cel vopsit, reușind să îmbunătățească textura și rezistența acestora. Astfel, cu o utilizare regulată, părul devine mai puternic, mai rezistent și mai sănătos, arătând vizibil mai bine.

Produse complementare

 • Cremă din ulei de nucă și ceară de albine
  Cremă din ulei de nucă și ceară de albine

  20.00 RON
 • Deodorant natural
  Deodorant natural

  39.00 RON
 • Geantă cosmetice Ruby
  Geantă cosmetice Ruby

  130.00 RON

Materiale naturale

97% bio-based carbon content.

Fără elemente toxice

-

Responsabil de mediu


Transport gratuit

pentru comenzi de peste 350 RON

Mă abonez la newsletter!

Testimoniale

 • T

  Tusa Renáta

  Mă străduiesc să trăiesc din ce în ce mai ecologic și în acest sens, mare ajutor îmi oferă ökoMami! Este minunat că oferta lor este atât de variată și că pot achiziționa atât de multe produse ecologice locale dintr-un singur loc, reducând astfel amprenta noastră ecologică!
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare