delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON


Platou din lemn

31.00 RON


Grăbește-te! Au rămas numai 2 produse în stoc.
Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare

Descoperiți un platou elegant și stilat realizat din lemn de fag, care va fi o completare perfectă pentru casa sau restaurantul dvs. Platoul fabricat din fag natural de înaltă calitate oferă o stabilitate și durabilitate remarcabilă, în timp ce aspectul său simplu îl face potrivit pentru orice masă de dining sau bucătărie.

Suprafața plată a tocătorului este o alegere ideală pentru prezentarea diferitelor feluri de mâncare, băuturi sau elemente decorative. Fabricat din lemn de fag de înaltă calitate, tocătorul este caracterizat prin finisajul său deosebit și suprafața sa netedă, care este atât estetică, cât și ușor de curățat.

Designul său clasic și atemporal îi permite să se integreze perfect în orice mediu, fie că este vorba de o amenajare tradițională sau modernă.

Fie că este vorba despre o cină la domiciliu sau o întâlnire festivă, acest platou din lemn de fag vă va ajuta să creați o atmosferă elegantă și intimă. În timpul proiectării și execuției sale, atât funcționalitatea, cât și estetica au jucat un rol important, astfel încât să obțineți cea mai bună calitate. Este tratat cu ulei compus din ceară naturală de albine, ceară de carnaubă și ulei mineral de inaltă puritate de uz farmaceutic, totul imbogățit cu Vitamina E.

Achiziționați acum acest platou din lemn de fag și transformați masa de dining sau orice altă încăpere într-un spațiu elegant și practic!

Mărime: 30*12*2 cm.Descoperiți un platou elegant și stilat realizat din lemn de fag, care va fi o completare perfectă pentru casa sau restaurantul dvs. Platoul fabricat din fag natural de înaltă calitate oferă o stabilitate și durabilitate remarcabilă, în timp ce aspectul său simplu îl face potrivit pentru orice masă de dining sau bucătărie. Suprafața plată a tocătorului este o alegere ideală pentru prezentarea diferitelor feluri de mâncare, băuturi sau elemente decorative. Fabricat din lemn de fag de înaltă calitate, tocătorul este caracterizat prin finisajul său deosebit și suprafața sa netedă, care este atât estetică, cât și ușor de curățat. Designul său clasic și atemporal îi permite să se integreze perfect în orice mediu, fie că este vorba de o amenajare tradițională sau modernă. Fie că este vorba despre o cină la domiciliu sau o întâlnire festivă, acest platou din lemn de fag vă va ajuta să creați o atmosferă elegantă și intimă. În timpul proiectării și execuției sale, atât funcționalitatea, cât și estetica au jucat un rol important, astfel încât să obțineți cea mai bună calitate. Este tratat cu ulei compus din ceară naturală de albine, ceară de carnaubă și ulei mineral de inaltă puritate de uz farmaceutic, totul imbogățit cu Vitamina E. Achiziționați acum acest platou din lemn de fag și transformați masa de dining sau orice altă încăpere într-un spațiu elegant și practic! Mărime: 30*12*2 cm.

Produse complementare

 • Napron de masă re-Mania
  Napron de masă re-Mania

  29.00 RON
 • Inel din cânepă pentru șervețel textil
  Inel din cânepă pentru șervețel textil

  3.00 RON
 • Suport pahare din cânepă - set 6 buc.
  Suport pahare din cânepă - set 6 buc.

  38.00 RON

 • Produs din țară


 • Materiale naturale


 • Fără elemente toxice


 • Responsabil de mediu


 • Transport gratuit

  pentru comenzi de peste 350 RON

Mă abonez la newsletter!

Testimoniale

 • T

  Tusa Renáta

  Mă străduiesc să trăiesc din ce în ce mai ecologic și în acest sens, mare ajutor îmi oferă ecoMami! Este minunat că oferta lor este atât de variată și că pot achiziționa atât de multe produse ecologice locale dintr-un singur loc, reducând astfel amprenta noastră ecologică!
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare