delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON


Păpușă tip spiriduș

48.00 RON


Grăbește-te! Au rămas numai 3 produse în stoc.
Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare
Brand: Dollydoll

Păpușă tip spiriduș umplută cu lână naturală, fabricată din materiale naturale. Realizată din materiale naturale de înaltă calitate, precum bumbac și lână, care oferă o senzație de moale și confortabilă pielii bebelușului. Proprietățile naturale de reglare a temperaturii ale lânii ajută la menținerea temperaturii corpului bebelușului, răcorind în căldură și menținând căldură în frig.

Păpușa umplută cu lână este respirabilă și hipoalergenică, contribuind la evitarea iritațiilor și a reacțiilor alergice. Astfel, asigură un somn sigur și confortabil pentru bebeluș și liniște și siguranță pentru părinți.

Această păpușă nu este doar practică, ci și stilată, și se potrivește cu ușurință la orice pat sau cmeră de copii. Materialele selectate cu grijă și execuția precisă asigură că această păpușă îi va sluji pe bebeluși timp îndelungat.

Dimensiuni: aproximativ 17 cm.Cusut
Păpușă tip spiriduș umplută cu lână naturală, fabricată din materiale naturale. Realizată din materiale naturale de înaltă calitate, precum bumbac și lână, care oferă o senzație de moale și confortabilă pielii bebelușului. Proprietățile naturale de reglare a temperaturii ale lânii ajută la menținerea temperaturii corpului bebelușului, răcorind în căldură și menținând căldură în frig. Păpușa umplută cu lână este respirabilă și hipoalergenică, contribuind la evitarea iritațiilor și a reacțiilor alergice. Astfel, asigură un somn sigur și confortabil pentru bebeluș și liniște și siguranță pentru părinți. Această păpușă nu este doar practică, ci și stilată, și se potrivește cu ușurință la orice pat sau cmeră de copii. Materialele selectate cu grijă și execuția precisă asigură că această păpușă îi va sluji pe bebeluși timp îndelungat. Dimensiuni: aproximativ 17 cm.

Produse complementare

 • Decoratiune curcubeu
  Decoratiune curcubeu

  130.00 RON
 • Decorațiune croșetată re-Mania
  Decorațiune croșetată re-Mania

  29.00 RON
 • Miel amigurumi
  Miel amigurumi

  79.00 RON

 • Produs din țară


 • Materiale naturale


 • Fără elemente toxice


 • Responsabil de mediu


 • Transport gratuit

  pentru comenzi de peste 350 RON

Mă abonez la newsletter!

Testimoniale

 • T

  Tusa Renáta

  Mă străduiesc să trăiesc din ce în ce mai ecologic și în acest sens, mare ajutor îmi oferă ecoMami! Este minunat că oferta lor este atât de variată și că pot achiziționa atât de multe produse ecologice locale dintr-un singur loc, reducând astfel amprenta noastră ecologică!
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare