delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON


Husă / Sac fotoliu beanbag pentru depozitare jucarii de plus, perne

159.00 RON


Grăbește-te! A rămas numai 1 produs în stoc.
Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare
Brand: analuca

Descoperiți husa ANALUCA pentru fotoliu puf beanbag 2 în 1, care nu doar că oferă un loc confortabil pentru relaxare, dar funcționează și ca un sac practic de depozitare a jucăriilor! Acest produs inovator este alegerea perfectă pentru orice locuință unde ordinea și confortul sunt la fel de importante.

Caracteristici principale:

 • Material din bumbac rezistent: Fabricat din bumbac de înaltă calitate, care nu doar că este moale și confortabil, dar și extrem de rezistent. Ventilația naturală a bumbacului asigură că husa pentru fotoliu puf rămâne mereu proaspătă și plăcută la atingere.
 • Funcție 2 în 1: Husa pentru fotoliu puf beanbag se poate transforma cu ușurință într-un sac de depozitare a jucăriilor, astfel încât copilul dumneavoastră să-și poată strânge rapid și ușor jucăriile preferate. Doar umpleți husa cu plușuri, jucării sau chiar perne și aveți imediat un fotoliu puf confortabil.
 • Design stilat și practic: Datorită aspectului jucăuș, poate fi un ornament ideal în orice cameră de copii. 
 • Ușor de curățat: Husa este detașabilă și lavabilă în mașină de spălat rufe, astfel încât să rămână mereu curată și igienică. Cusăturile durabile și fermoarul de calitate asigură o durată lungă de viață..

Instrucțiuni de utilizare:

 1. Deschideți fermoarul și umpleți husa cu cantitatea dorită de jucării, plușuri sau perne.
 2. Închideți fermoarul și modelați fotoliul puf pentru a asigura un loc confortabil pentru șezut.
 3. Când aveți nevoie de jucării, deschideți fermoarul și scoateți conținutul.

Această husă versatilă pentru fotoliu puf beanbag și sac de depozitare a jucăriilor nu va fi doar preferata copiilor, dar va oferi și părinților o soluție practică pentru organizarea și depozitarea jucăriilor. Faceți-vă camera copiilor mai ordonată și mai stilată cu această husă de înaltă calitate, fabricată în România din bumbac rezistent!

Dimensiune: 70 cm diametrul bazei.Cusut
Descoperiți husa ANALUCA pentru fotoliu puf beanbag 2 în 1, care nu doar că oferă un loc confortabil pentru relaxare, dar funcționează și ca un sac practic de depozitare a jucăriilor! Acest produs inovator este alegerea perfectă pentru orice locuință unde ordinea și confortul sunt la fel de importante. Caracteristici principale: Material din bumbac rezistent: Fabricat din bumbac de înaltă calitate, care nu doar că este moale și confortabil, dar și extrem de rezistent. Ventilația naturală a bumbacului asigură că husa pentru fotoliu puf rămâne mereu proaspătă și plăcută la atingere. Funcție 2 în 1: Husa pentru fotoliu puf beanbag se poate transforma cu ușurință într-un sac de depozitare a jucăriilor, astfel încât copilul dumneavoastră să-și poată strânge rapid și ușor jucăriile preferate. Doar umpleți husa cu plușuri, jucării sau chiar perne și aveți imediat un fotoliu puf confortabil. Design stilat și practic: Datorită aspectului jucăuș, poate fi un ornament ideal în orice cameră de copii.  Ușor de curățat: Husa este detașabilă și lavabilă în mașină de spălat rufe, astfel încât să rămână mereu curată și igienică. Cusăturile durabile și fermoarul de calitate asigură o durată lungă de viață.. Instrucțiuni de utilizare: Deschideți fermoarul și umpleți husa cu cantitatea dorită de jucării, plușuri sau perne. Închideți fermoarul și modelați fotoliul puf pentru a asigura un loc confortabil pentru șezut. Când aveți nevoie de jucării, deschideți fermoarul și scoateți conținutul. Această husă versatilă pentru fotoliu puf beanbag și sac de depozitare a jucăriilor nu va fi doar preferata copiilor, dar va oferi și părinților o soluție practică pentru organizarea și depozitarea jucăriilor. Faceți-vă camera copiilor mai ordonată și mai stilată cu această husă de înaltă calitate, fabricată în România din bumbac rezistent! Dimensiune: 70 cm diametrul bazei.

Produse complementare

 • Coș / Cutie - set
  Coș / Cutie - set

  97.00 RON
 • Decoratiune curcubeu
  Decoratiune curcubeu

  130.00 RON
 • Ursuleț upcycling, handmade
  Ursuleț upcycling, handmade

  29.00 RON

 • Produs din țară


 • Materiale naturale


 • Fără elemente toxice


 • Responsabil de mediu


 • Transport gratuit

  pentru comenzi de peste 350 RON

Mă abonez la newsletter!

Testimoniale

 • T

  Tusa Renáta

  Mă străduiesc să trăiesc din ce în ce mai ecologic și în acest sens, mare ajutor îmi oferă ecoMami! Este minunat că oferta lor este atât de variată și că pot achiziționa atât de multe produse ecologice locale dintr-un singur loc, reducând astfel amprenta noastră ecologică!
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare