delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON


Extensii pentru body bebeluși

10.00 RON


Grăbește-te! Au rămas numai 8 produse în stoc.
Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare
Brand: analuca

Extensii pentru body - Accesoriu util nu doar pentru scutecele lavabile

Un accesoriu indispensabil pentru fiecare familie care folosește scutece lavabile. Acest produs inovator prelungește durata de viață a body-urilor și asigură confortul copilului dumneavoastră, chiar și atunci când poartă scutece lavabile.

Caracteristici principale:

 • 2 dimensiuni: Prelungitorul pentru body este disponibil în 2 dimensiuni diferite.
 • Ușor de utilizat: Prelungitorul se atașează simplu și rapid la capsele body-urilor.
 • Soluție practică pentru scutecele lavabile: Scutecele lavabile ocupă de obicei mai mult spațiu decât scutecele de unică folosință. Prelungitorul pentru body oferă spațiu suplimentar, astfel încât body-ul să nu strângă burtica bebelușului și să permită scutecului să se așeze confortabil.
 • Economic: Folosind prelungitorul pentru body, puteți prelungi durata de viață a body-urilor, astfel încât să cheltuiți mai puțini bani pe haine noi.
 • Ecologic: Utilizarea prelungitorului pentru body împreună cu scutecele lavabile reduce cantitatea de deșeuri, oferind o soluție ecologică și durabilă.

Instrucțiuni de utilizare:

 1. Alegeți dimensiunea potrivită a prelungitorului pentru body.
 2. Deschideți capsele de la baza body-ului.
 3. Atașați prelungitorul pentru body la capsele body-ului.
 4. Asigurați-vă că prelungitorul este fixat stabil și ajustați body-ul pentru confortul bebelușului.

Prelungitorul pentru body este un accesoriu indispensabil pentru fiecare părinte care folosește scutece lavabile. Folosirea scutecelor lavabile devine mai confortabilă și mai practică cu această soluție utilă și economică!Accesorii
Extensii pentru body - Accesoriu util nu doar pentru scutecele lavabile Un accesoriu indispensabil pentru fiecare familie care folosește scutece lavabile. Acest produs inovator prelungește durata de viață a body-urilor și asigură confortul copilului dumneavoastră, chiar și atunci când poartă scutece lavabile. Caracteristici principale: 2 dimensiuni: Prelungitorul pentru body este disponibil în 2 dimensiuni diferite. Ușor de utilizat: Prelungitorul se atașează simplu și rapid la capsele body-urilor. Soluție practică pentru scutecele lavabile: Scutecele lavabile ocupă de obicei mai mult spațiu decât scutecele de unică folosință. Prelungitorul pentru body oferă spațiu suplimentar, astfel încât body-ul să nu strângă burtica bebelușului și să permită scutecului să se așeze confortabil. Economic: Folosind prelungitorul pentru body, puteți prelungi durata de viață a body-urilor, astfel încât să cheltuiți mai puțini bani pe haine noi. Ecologic: Utilizarea prelungitorului pentru body împreună cu scutecele lavabile reduce cantitatea de deșeuri, oferind o soluție ecologică și durabilă. Instrucțiuni de utilizare: Alegeți dimensiunea potrivită a prelungitorului pentru body. Deschideți capsele de la baza body-ului. Atașați prelungitorul pentru body la capsele body-ului. Asigurați-vă că prelungitorul este fixat stabil și ajustați body-ul pentru confortul bebelușului. Prelungitorul pentru body este un accesoriu indispensabil pentru fiecare părinte care folosește scutece lavabile. Folosirea scutecelor lavabile devine mai confortabilă și mai practică cu această soluție utilă și economică!

Produse complementare

 • Cover scutec lavabil Puppee - mărimea M
  Cover scutec lavabil Puppee - mărimea M

  80.00 RON
 • Scutec lavabil ANALUCA all in one (AIO) - One Size
  Scutec lavabil ANALUCA all in one (AIO) - One Size

  89.00 RON
 • Sac impermeabil pentru scutece lavabile (wetbag) - mediu
  Sac impermeabil pentru scutece lavabile (wetbag) - mediu

  44.00 RON

 • Produs din țară


 • Materiale naturale


 • Fără elemente toxice


 • Responsabil de mediu


 • Transport gratuit

  pentru comenzi de peste 350 RON

Mă abonez la newsletter!

Testimoniale

 • T

  Tusa Renáta

  Mă străduiesc să trăiesc din ce în ce mai ecologic și în acest sens, mare ajutor îmi oferă ecoMami! Este minunat că oferta lor este atât de variată și că pot achiziționa atât de multe produse ecologice locale dintr-un singur loc, reducând astfel amprenta noastră ecologică!
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare