delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON


Elastic de păr retro - set

15.00 RON


Grăbește-te! A rămas numai 1 produs în stoc.
Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare
Brand: Greenmade

Elastic de păr retro cusut din resturi textile - set de 3 bucăți.

Aducem înapoi stilul nostalgic al vremurilor vechi cu acest elastic de păr retro specială, realizată cu utilizarea materialelor reciclate. Fiecare bucată are propria sa poveste, deoarece sunt fabricate din textile reciclate, oferind astfel o alternativă ecologică pentru aranjarea părului. Elasticul de păr oferă o gamă largă de posibilități de coafare.

Acești elastici de păr nu sunt doar elegante și ecologice, ci și extrem de practice. Datorită construcției lor durabile, vor servi mult timp, contribuind astfel la reducerea deșeurilor inutile. Fii parte din moda durabilă cu acest produs creativ și practic!

Alegeți soluția stilată și ecologică pentru coafarea părului și faceți un pas spre un viitor durabil!Elastic de păr retro cusut din resturi textile - set de 3 bucăți. Aducem înapoi stilul nostalgic al vremurilor vechi cu acest elastic de păr retro specială, realizată cu utilizarea materialelor reciclate. Fiecare bucată are propria sa poveste, deoarece sunt fabricate din textile reciclate, oferind astfel o alternativă ecologică pentru aranjarea părului. Elasticul de păr oferă o gamă largă de posibilități de coafare. Acești elastici de păr nu sunt doar elegante și ecologice, ci și extrem de practice. Datorită construcției lor durabile, vor servi mult timp, contribuind astfel la reducerea deșeurilor inutile. Fii parte din moda durabilă cu acest produs creativ și practic! Alegeți soluția stilată și ecologică pentru coafarea părului și faceți un pas spre un viitor durabil!

Produse complementare

 • Accesorii din fetru
  Accesorii din fetru

  15.00 RON
 • Geantă cosmetice Ruby
  Geantă cosmetice Ruby

  130.00 RON
 • Colier din lemn
  Colier din lemn

  19.00 RON

 • Produs din țară


 • Materiale naturale


 • Fără elemente toxice


 • Responsabil de mediu


 • Transport gratuit

  pentru comenzi de peste 350 RON

Mă abonez la newsletter!

Testimoniale

 • T

  Tusa Renáta

  Mă străduiesc să trăiesc din ce în ce mai ecologic și în acest sens, mare ajutor îmi oferă ecoMami! Este minunat că oferta lor este atât de variată și că pot achiziționa atât de multe produse ecologice locale dintr-un singur loc, reducând astfel amprenta noastră ecologică!
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare