delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON


Decorațiune DIY

29.00 RON


Grăbește-te! Au rămas numai 2 produse în stoc.
Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare

Decorațiune DIY fabricată din hârtie reciclată. Se poate folosi pentru coroană de advent, decorațiune de masă, decorațiune de ușă, etc.

Aceste cutii se evidențiază nu doar prin funcționalitatea lor, ci și prin caracterul lor durabil, transformând tot ceea ce este depozitat în ele în ceva mai valoros.

Caracteristici principale:

  1. Sustenabilitate: Sunt fabricate integral din hârtie reciclată, contribuind astfel la protejarea resurselor forestiere și la reducerea deșeurilor.
  2. Calitate excelentă: Cutiile fabricate din hârtie reciclată sunt extrem de durabile și rezistente, având o durată lungă de viață și fiind ideale pentru uzul zilnic.
  3. Versatilitate: În oferta noastră veți găsi o varietate de dimensiuni și forme, astfel încât întotdeauna veți găsi aspectul și dimensiunea potrivite pentru dumneavoastră. Fie că este vorba de organizarea casei, de stocarea în birou sau de ambalarea cadourilor, aceste cutii arată bine în orice situație.

Domenii de utilizare:

  • Organizarea în casă: Puteți să vă organizați dulapurile, rafturile sau biroul cu aceste cutii prietenoase cu mediul înconjurător.
  • Ambalarea cadourilor: Adăugați o valoare specială cadourilor dvs., în același timp punând accent pe protecția mediului înconjurător.
  • Stocarea în birou: Păstrați în ordine documente, dosare și alte accesorii de birou.
  • Decorațiuni: Utilizați-le ca elemente decorative pentru a vă face casa sau biroul mai stilat.

Cutiile noastre de depozitare fabricate din hârtie reciclată sunt atât ecologice, cât și practice. Cumpărându-le, contribuiți și dumneavoastră la un viitor sustenabil, în timp ce vă bucurați de utilitatea și stilul lor. Nu ezitați să le încercați astăzi și să faceți un pas în direcția sustenabilității!

Mărimi: 

Mic: kb. 20*20 cm.
MAre: kb. 26*26 cm.
Decorațiune DIY fabricată din hârtie reciclată. Se poate folosi pentru coroană de advent, decorațiune de masă, decorațiune de ușă, etc. Aceste cutii se evidențiază nu doar prin funcționalitatea lor, ci și prin caracterul lor durabil, transformând tot ceea ce este depozitat în ele în ceva mai valoros. Caracteristici principale: Sustenabilitate: Sunt fabricate integral din hârtie reciclată, contribuind astfel la protejarea resurselor forestiere și la reducerea deșeurilor. Calitate excelentă: Cutiile fabricate din hârtie reciclată sunt extrem de durabile și rezistente, având o durată lungă de viață și fiind ideale pentru uzul zilnic. Versatilitate: În oferta noastră veți găsi o varietate de dimensiuni și forme, astfel încât întotdeauna veți găsi aspectul și dimensiunea potrivite pentru dumneavoastră. Fie că este vorba de organizarea casei, de stocarea în birou sau de ambalarea cadourilor, aceste cutii arată bine în orice situație. Domenii de utilizare: Organizarea în casă: Puteți să vă organizați dulapurile, rafturile sau biroul cu aceste cutii prietenoase cu mediul înconjurător. Ambalarea cadourilor: Adăugați o valoare specială cadourilor dvs., în același timp punând accent pe protecția mediului înconjurător. Stocarea în birou: Păstrați în ordine documente, dosare și alte accesorii de birou. Decorațiuni: Utilizați-le ca elemente decorative pentru a vă face casa sau biroul mai stilat. Cutiile noastre de depozitare fabricate din hârtie reciclată sunt atât ecologice, cât și practice. Cumpărându-le, contribuiți și dumneavoastră la un viitor sustenabil, în timp ce vă bucurați de utilitatea și stilul lor. Nu ezitați să le încercați astăzi și să faceți un pas în direcția sustenabilității! Mărimi:  Mic: kb. 20*20 cm.MAre: kb. 26*26 cm.

Produse complementare


Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare