delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON


Compresă impermeabilă pentru împachetări (cu ulei de ricin)

25.00 RON


Grăbește-te! Au rămas numai 5 produse în stoc.
Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare

Descoperă compresa noastră impermeabilă pentru împachetări ANALUCA, recomandat în mod special pentru compresele cu ulei de ricin, dar datorită versatilității sale, poate fi folosită în multe alte scopuri. Această compresă este accesoriul perfect pentru tratamentele naturiste de acasă, ajutând la regenerarea corpului și reducerea inflamațiilor.

Caracteristici principale:

 • Material de înaltă calitate: Partea șervețelelor care vine în contact cu pielea este realizată din bumbac moale, iar stratul exterior este impermeabil și în același timp respirabil, reținând excelent căldura și umiditatea, ceea ce îl face perfect pentru diverse comprese.
 • Utilizare versatilă: Deși a fost dezvoltat special pentru compresele cu ulei de ricin, șervețelul este potrivit pentru orice alt tip de compresă.
 • Curățare ușoară: Șervețelul poate fi spălat la mașină, astfel poate fi menținut cu ușurință curat.
 • Dimensiune confortabilă: Șervețelul este disponibil în mai multe dimensiuni, pentru a putea fi aplicat confortabil pe diferite părți ale corpului, cum ar fi abdomenul, genunchii, coatele, etc.

Beneficiile compreselor cu ulei de ricin:

Compresa cu ulei de ricin este o metodă naturistă de tratament cunoscută de mult timp, care are numeroase beneficii:

 • Efect antiinflamator: Acidul ricinoleic din uleiul de ricin are proprietăți antiinflamatoare puternice. Aplicarea acestuia poate ajuta la reducerea umflăturilor și la ameliorarea durerii.
 • Detoxifiere: Compresa cu ulei de ricin stimulează circulația limfatică, ceea ce ajută la detoxifierea organismului. Astfel, sprijină funcționarea sistemului imunitar și îmbunătățește starea generală de sănătate.
 • Îngrijirea pielii: Uleiul de ricin hidratează și calmează pielea, ajutând la vindecarea rănilor, cicatricilor și problemelor cutanate.
 • Ameliorarea problemelor digestive: Compresa cu ulei de ricin aplicată pe abdomen poate ajuta la ameliorarea tulburărilor digestive, cum ar fi constipația și balonarea.

Această compresă impermeabilă pentru împachetări este alegerea ideală pentru toți cei care doresc să-și susțină sănătatea prin metode naturale. Încearcă compresele cu ulei de ricin și bucură-te de efectele antiinflamatoare și regeneratoare!Descoperă compresa noastră impermeabilă pentru împachetări ANALUCA, recomandat în mod special pentru compresele cu ulei de ricin, dar datorită versatilității sale, poate fi folosită în multe alte scopuri. Această compresă este accesoriul perfect pentru tratamentele naturiste de acasă, ajutând la regenerarea corpului și reducerea inflamațiilor. Caracteristici principale: Material de înaltă calitate: Partea șervețelelor care vine în contact cu pielea este realizată din bumbac moale, iar stratul exterior este impermeabil și în același timp respirabil, reținând excelent căldura și umiditatea, ceea ce îl face perfect pentru diverse comprese. Utilizare versatilă: Deși a fost dezvoltat special pentru compresele cu ulei de ricin, șervețelul este potrivit pentru orice alt tip de compresă. Curățare ușoară: Șervețelul poate fi spălat la mașină, astfel poate fi menținut cu ușurință curat. Dimensiune confortabilă: Șervețelul este disponibil în mai multe dimensiuni, pentru a putea fi aplicat confortabil pe diferite părți ale corpului, cum ar fi abdomenul, genunchii, coatele, etc. Beneficiile compreselor cu ulei de ricin: Compresa cu ulei de ricin este o metodă naturistă de tratament cunoscută de mult timp, care are numeroase beneficii: Efect antiinflamator: Acidul ricinoleic din uleiul de ricin are proprietăți antiinflamatoare puternice. Aplicarea acestuia poate ajuta la reducerea umflăturilor și la ameliorarea durerii. Detoxifiere: Compresa cu ulei de ricin stimulează circulația limfatică, ceea ce ajută la detoxifierea organismului. Astfel, sprijină funcționarea sistemului imunitar și îmbunătățește starea generală de sănătate. Îngrijirea pielii: Uleiul de ricin hidratează și calmează pielea, ajutând la vindecarea rănilor, cicatricilor și problemelor cutanate. Ameliorarea problemelor digestive: Compresa cu ulei de ricin aplicată pe abdomen poate ajuta la ameliorarea tulburărilor digestive, cum ar fi constipația și balonarea. Această compresă impermeabilă pentru împachetări este alegerea ideală pentru toți cei care doresc să-și susțină sănătatea prin metode naturale. Încearcă compresele cu ulei de ricin și bucură-te de efectele antiinflamatoare și regeneratoare!

Produse complementare

 • Ulei de nucă pentru uz cosmetic
  Ulei de nucă pentru uz cosmetic

  20.00 RON
 • Scutec lavabil
  Scutec lavabil

  20.00 RON
 • Burete natural lufa – mic
  Burete natural lufa – mic

  10.00 RON

 • Produs din țară


 • Materiale naturale


 • Fără elemente toxice


 • Responsabil de mediu


 • Transport gratuit

  pentru comenzi de peste 350 RON

Mă abonez la newsletter!

Testimoniale

 • T

  Tusa Renáta

  Mă străduiesc să trăiesc din ce în ce mai ecologic și în acest sens, mare ajutor îmi oferă ecoMami! Este minunat că oferta lor este atât de variată și că pot achiziționa atât de multe produse ecologice locale dintr-un singur loc, reducând astfel amprenta noastră ecologică!
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare