delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON


Chiloțel textil ANALUCA pentru antrenament la oliță

70.00 RON


Grăbește-te! A rămas numai 1 produs în stoc.
Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare
Brand: analuca

Acest scutec-chiloțel practic și ecologic ajută copiii să se obișnuiască cu purtarea chiloților, oferind în același timp protecția necesară împotriva micilor accidente.

Caracteristici principale:

 • Material de înaltă calitate: Stratul absorbant al scutecului lavabil de antrenament la oliță este cusut în interior (nu este detașabil), format din 3 straturi: partea care este în contact cu pielea este din bumbac moale, în timp ce interiorul este căptușit cu microfibră absorbantă și material fleece din cânepă-bumbac. Această combinație asigură confortul și siguranța în caz de accidente.
 • Strat impermeabil: Partea exterioară a scutecului este fabricată din material PUL impermeabil, care previne scurgerile și oferă protecție.
 • Ușor de ajustat: Capsele laterale pot fi detașabile sau reglabile, permițând ajustarea rapidă și ușoară a dimensiunii scutecului pentru a se potrivi perfect corpului copilului.
 • Reutilizabil și ecologic: Scutecul lavabil de antrenament la oliță poate fi utilizat pe o perioadă îndelungată (la fel ca scutecele lavabile), reducând astfel cantitatea de deșeuri și oferind o soluție mai economică pe termen lung comparativ cu scutecele de unică folosință.
 • Curățare ușoară: Scutecul poate fi spălat la mașina de spălat și se usucă rapid, fiind mereu pregătit pentru următoarea utilizare.
 • Ajută la abtrenamentul la oliță: Forma și materialul scutecului chiloțel lavabil sunt similare cu cele ale chiloților, astfel încât copilul să se obișnuiască mai ușor cu purtarea acestora și cu antrenamentul la oliță.

Instrucțiuni de utilizare:

 1. Ajustați dimensiunea scutecului folosind capsele, astfel încât să se potrivească perfect în jurul taliei și picioarelor copilului.
 2. Puneți scutecul pe copil ca pe un chilot obișnuit.
 3. Dacă scutecul devine umed sau se întâmplă un mic accident, scoateți-l și înlocuiți-l cu un scutec curat.
 4. După utilizare, spălați scutecul la mașina de spălat și lăsați-l să se usuce.

Acest scutec lavabil pentru antrenament la oliță este alegerea ideală pentru părinții care caută o soluție ecologică și economică în perioada de trecere la oliță. Oferiți copilului dumneavoastră confort și siguranță cu acest scutec practic, contribuind în același timp la protecția mediului!OS (One Size)
Acest scutec-chiloțel practic și ecologic ajută copiii să se obișnuiască cu purtarea chiloților, oferind în același timp protecția necesară împotriva micilor accidente. Caracteristici principale: Material de înaltă calitate: Stratul absorbant al scutecului lavabil de antrenament la oliță este cusut în interior (nu este detașabil), format din 3 straturi: partea care este în contact cu pielea este din bumbac moale, în timp ce interiorul este căptușit cu microfibră absorbantă și material fleece din cânepă-bumbac. Această combinație asigură confortul și siguranța în caz de accidente. Strat impermeabil: Partea exterioară a scutecului este fabricată din material PUL impermeabil, care previne scurgerile și oferă protecție. Ușor de ajustat: Capsele laterale pot fi detașabile sau reglabile, permițând ajustarea rapidă și ușoară a dimensiunii scutecului pentru a se potrivi perfect corpului copilului. Reutilizabil și ecologic: Scutecul lavabil de antrenament la oliță poate fi utilizat pe o perioadă îndelungată (la fel ca scutecele lavabile), reducând astfel cantitatea de deșeuri și oferind o soluție mai economică pe termen lung comparativ cu scutecele de unică folosință. Curățare ușoară: Scutecul poate fi spălat la mașina de spălat și se usucă rapid, fiind mereu pregătit pentru următoarea utilizare. Ajută la abtrenamentul la oliță: Forma și materialul scutecului chiloțel lavabil sunt similare cu cele ale chiloților, astfel încât copilul să se obișnuiască mai ușor cu purtarea acestora și cu antrenamentul la oliță. Instrucțiuni de utilizare: Ajustați dimensiunea scutecului folosind capsele, astfel încât să se potrivească perfect în jurul taliei și picioarelor copilului. Puneți scutecul pe copil ca pe un chilot obișnuit. Dacă scutecul devine umed sau se întâmplă un mic accident, scoateți-l și înlocuiți-l cu un scutec curat. După utilizare, spălați scutecul la mașina de spălat și lăsați-l să se usuce. Acest scutec lavabil pentru antrenament la oliță este alegerea ideală pentru părinții care caută o soluție ecologică și economică în perioada de trecere la oliță. Oferiți copilului dumneavoastră confort și siguranță cu acest scutec practic, contribuind în același timp la protecția mediului!

Produse complementare

 • Cover scutec lavabil Puppee - mărimea L
  Cover scutec lavabil Puppee - mărimea L

  80.00 RON
 • Scutec lavabil ANALUCA all in one (AIO) - One Size
  Scutec lavabil ANALUCA all in one (AIO) - One Size

  89.00 RON

 • Produs din țară


 • Materiale naturale


 • Fără elemente toxice


 • Responsabil de mediu


 • Transport gratuit

  pentru comenzi de peste 350 RON

Mă abonez la newsletter!

Testimoniale

 • T

  Tusa Renáta

  Mă străduiesc să trăiesc din ce în ce mai ecologic și în acest sens, mare ajutor îmi oferă ecoMami! Este minunat că oferta lor este atât de variată și că pot achiziționa atât de multe produse ecologice locale dintr-un singur loc, reducând astfel amprenta noastră ecologică!
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare