delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON


Cercei din lemn

38.00 RON


Grăbește-te! A rămas numai 1 produs în stoc.
Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare

Cercei din lemn cu design unic, realizați din mai multe tipuri de lemn natural pentru a oferi o apariție armonioasă și apropiată de natură. Pregătiți cu o tehnică specială de lipire, fiecare piesă a cerceilor se potrivește perfect una cu cealaltă, creând o impresie generală simplă și elegantă.

Fiecare detaliu al cerceilor din lemn a fost atent tratat cu ulei de levănțică, care îngrijește suprafața lemnului într-un mod natural și eficient.

Acești cercei din lemn sunt alegerea ideală pentru cei care apreciază materialele naturale și designul rafinat. Poartă cu mândrie această bijuterie unică și simte-te aproape de natură în fiecare moment în care o porți.

Diametru: 5,5 cm.Cercei din lemn cu design unic, realizați din mai multe tipuri de lemn natural pentru a oferi o apariție armonioasă și apropiată de natură. Pregătiți cu o tehnică specială de lipire, fiecare piesă a cerceilor se potrivește perfect una cu cealaltă, creând o impresie generală simplă și elegantă. Fiecare detaliu al cerceilor din lemn a fost atent tratat cu ulei de levănțică, care îngrijește suprafața lemnului într-un mod natural și eficient. Acești cercei din lemn sunt alegerea ideală pentru cei care apreciază materialele naturale și designul rafinat. Poartă cu mândrie această bijuterie unică și simte-te aproape de natură în fiecare moment în care o porți. Diametru: 5,5 cm.

Produse complementare

 • Bentiță tricotată pentru adulți
  Bentiță tricotată pentru adulți

  34.00 RON
 • Cremă din ulei de nucă și ceară de albine
  Cremă din ulei de nucă și ceară de albine

  20.00 RON
 • Cercei Dollydoll
  Cercei Dollydoll

  20.00 RON

 • Produs din țară


 • Materiale naturale


 • Fără elemente toxice


 • Responsabil de mediu


 • Transport gratuit

  pentru comenzi de peste 350 RON

Mă abonez la newsletter!

Testimoniale

 • T

  Tusa Renáta

  Mă străduiesc să trăiesc din ce în ce mai ecologic și în acest sens, mare ajutor îmi oferă ecoMami! Este minunat că oferta lor este atât de variată și că pot achiziționa atât de multe produse ecologice locale dintr-un singur loc, reducând astfel amprenta noastră ecologică!
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare