delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON


Burete natural lufa

14.00 RON
Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare

Burete natural lufa pentru bucătărie și baie.

Buretele lufa este un produs organic și natural, care poate fi folosit în diverse moduri: este ideal pentru curățarea delicată și revigorarea pielii, dar oferind soluții perfecte și pentru spălarea vaselor sau curățarea.

Textura naturală al buretei ajută eficient la îndepărtarea celulelor moarte ale pielii, stimulând în același timp circulația sângelui, conferind pielii o senzație proaspătă și revigorată. În plus, buretele lufa poate servi ca un excelent exfoliant pentru piele, fiind blând și non-abraziv, conferind pielii o senzație catifelată și moale, astfel încât poate fi folosit și pe față.

Pe lângă aceasta, lufa reprezintă o alternativă ecologică pentru bureții de vase sau curățare din plastic, deoarece se descompune, minimizând astfel impactul asupra mediului.

Mărime: lungime de 19-21 cm, diametrul 6-7 cm. Are atașată o agățătoare.

Se recomandă clătirea cu apă caldă înainte de prima utilizare.

După utilizare, trebuie clătit cu apă caldă și lăsat să se usuce la aer pentru a preveni formarea mucegaiului.

Produs vegan, nealbit, din România.Burete natural lufa pentru bucătărie și baie. Buretele lufa este un produs organic și natural, care poate fi folosit în diverse moduri: este ideal pentru curățarea delicată și revigorarea pielii, dar oferind soluții perfecte și pentru spălarea vaselor sau curățarea. Textura naturală al buretei ajută eficient la îndepărtarea celulelor moarte ale pielii, stimulând în același timp circulația sângelui, conferind pielii o senzație proaspătă și revigorată. În plus, buretele lufa poate servi ca un excelent exfoliant pentru piele, fiind blând și non-abraziv, conferind pielii o senzație catifelată și moale, astfel încât poate fi folosit și pe față. Pe lângă aceasta, lufa reprezintă o alternativă ecologică pentru bureții de vase sau curățare din plastic, deoarece se descompune, minimizând astfel impactul asupra mediului. Mărime: lungime de 19-21 cm, diametrul 6-7 cm. Are atașată o agățătoare. Se recomandă clătirea cu apă caldă înainte de prima utilizare. După utilizare, trebuie clătit cu apă caldă și lăsat să se usuce la aer pentru a preveni formarea mucegaiului. Produs vegan, nealbit, din România.

Produse complementare

 • Burete natural lufa – mic
  Burete natural lufa – mic

  10.00 RON
 • Detergent de vase solid
  Detergent de vase solid

  16.00 RON
 • Săpun natural re-Mania
  Săpun natural re-Mania

  14.00 RON

Materiale naturale

97% bio-based carbon content.

Fără elemente toxice

-

Responsabil de mediu


Transport gratuit

pentru comenzi de peste 350 RON

Mă abonez la newsletter!

Testimoniale

 • T

  Tusa Renáta

  Mă străduiesc să trăiesc din ce în ce mai ecologic și în acest sens, mare ajutor îmi oferă ökoMami! Este minunat că oferta lor este atât de variată și că pot achiziționa atât de multe produse ecologice locale dintr-un singur loc, reducând astfel amprenta noastră ecologică!
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare