delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON


Botoșei din piele - mărimea 27

59.00 RON
Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare

Botoseii bebe din piele sunt o opțiune excelentă pentru îcălțămintea de casă, oferind o serie de avataje pentru picioarele delicate ale celor mici. Iată principalele motive pentru care cei mici le adoră botoșeii:

1. Confortul suprem: Botoseii din piele sunt cunoscuți pentru confortul pe care le oferă copiilor. Materialul moale și flexibil se adaptează perfect la forma piciorușelor delicate, oferindu-le libertatea de mișcare de care au nevoie în timp ce își explorează mediul înconjurător. În plus, încălțămintea din piele este ușoară și nu exercită presiune asupra piciorului, astfel bebelușul sau copilul se va simți confortabil pe toată durata purtării.

2. Respirabilitate optimă: Pielea este un material respirabil, ceea ce înseamnă că botoșeii bebe din piele permit aerului să circule în interiorul încălțămintei și împiedică acumularea de transpirație.

3. Dezvoltare sănătoasă a mersului: Mersul desculț ajuta la dezvoltarea mușchilor piciorului bebelușului, ajută totodată la dezvoltarea abilităților motorii, de coordonare și de echilibru dar poate ajuta și la stimularea sensibilității piciorului bebelușului. Botoșeii bebe din piele moale oferă senzația de mers desculț, foarte important este și faptul că se poate sta în vârful degetelor în ei, cea ce este esențial în dezvoltarea sănătoasă a picioarelor și a mersului.

+ Sunt super drăguțe: atât copiilor, cât și părinților le plac modelele fabuloase.

Mărime: 27 (cca. 17-17,5 cm talpă interioară)Botoseii bebe din piele sunt o opțiune excelentă pentru îcălțămintea de casă, oferind o serie de avataje pentru picioarele delicate ale celor mici. Iată principalele motive pentru care cei mici le adoră botoșeii: 1. Confortul suprem: Botoseii din piele sunt cunoscuți pentru confortul pe care le oferă copiilor. Materialul moale și flexibil se adaptează perfect la forma piciorușelor delicate, oferindu-le libertatea de mișcare de care au nevoie în timp ce își explorează mediul înconjurător. În plus, încălțămintea din piele este ușoară și nu exercită presiune asupra piciorului, astfel bebelușul sau copilul se va simți confortabil pe toată durata purtării. 2. Respirabilitate optimă: Pielea este un material respirabil, ceea ce înseamnă că botoșeii bebe din piele permit aerului să circule în interiorul încălțămintei și împiedică acumularea de transpirație. 3. Dezvoltare sănătoasă a mersului: Mersul desculț ajuta la dezvoltarea mușchilor piciorului bebelușului, ajută totodată la dezvoltarea abilităților motorii, de coordonare și de echilibru dar poate ajuta și la stimularea sensibilității piciorului bebelușului. Botoșeii bebe din piele moale oferă senzația de mers desculț, foarte important este și faptul că se poate sta în vârful degetelor în ei, cea ce este esențial în dezvoltarea sănătoasă a picioarelor și a mersului. + Sunt super drăguțe: atât copiilor, cât și părinților le plac modelele fabuloase. Mărime: 27 (cca. 17-17,5 cm talpă interioară)

Produse complementare

 • Decorațiune croșetată re-Mania
  Decorațiune croșetată re-Mania

  29.00 RON
 • Bufniță handmade, upcycling
  Bufniță handmade, upcycling

  34.00 RON
 • Cremă din ulei de nucă și ceară de albine
  Cremă din ulei de nucă și ceară de albine

  20.00 RON

 • Produs din țară


 • Materiale naturale


 • Fără elemente toxice


 • Responsabil de mediu


 • Transport gratuit

  pentru comenzi de peste 350 RON

Mă abonez la newsletter!

Testimoniale

 • T

  Tusa Renáta

  Mă străduiesc să trăiesc din ce în ce mai ecologic și în acest sens, mare ajutor îmi oferă ecoMami! Este minunat că oferta lor este atât de variată și că pot achiziționa atât de multe produse ecologice locale dintr-un singur loc, reducând astfel amprenta noastră ecologică!
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare