delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON


Agendă gravată din lemn - A5

89.00 RON


Grăbește-te! Au rămas numai 3 produse în stoc.
Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare
Brand: Grafit-Studio

Agendă gravată din lemn (placaj din fag 4mm, lustruit, lăcuit) cu copertă pliabilă, personalizată cu simbolul pomul vieţii.

Descoperă eleganța și frumusețea naturii cu această agendă din placaj de fag stratificat, decorat cu un superb model de pomul vieții. Această agendă sofisticată și stilată poate fi un complement perfect pentru activitățile tale zilnice, fie că este vorba de notițe, desenat sau planificat.

Agenda este fabricată din placaj de fag de înaltă calitate, ceea ce garantează durabilitate și calitate. Modelul inspirat din natură al pomului vieții nu este doar estetic, ci simbolizează și ciclul infinit al vieții și naturii, oferind inspirație pentru activitățile tale de zi cu zi.

Paginile interioare ale agendei sunt confecționate din hârtie de calitate, astfel încât să poți desena, lua notițe sau planifica cu ușurință. Spirala flexibilă permite o întoarcere și utilizare confortabilă a paginilor.

Această agendă poate fi un cadou unic și stilat pentru prietenii, familia sau colegii tăi, sau pur și simplu pentru tine însuți, pentru a-ți înregistra gândurile și ideile cu stil. Fie că este vorba despre muncă, învățare sau proiecte creative personale, această agendă va fi întotdeauna o alegere excelentă.

Mărime A5.Agendă gravată din lemn (placaj din fag 4mm, lustruit, lăcuit) cu copertă pliabilă, personalizată cu simbolul pomul vieţii. Descoperă eleganța și frumusețea naturii cu această agendă din placaj de fag stratificat, decorat cu un superb model de pomul vieții. Această agendă sofisticată și stilată poate fi un complement perfect pentru activitățile tale zilnice, fie că este vorba de notițe, desenat sau planificat. Agenda este fabricată din placaj de fag de înaltă calitate, ceea ce garantează durabilitate și calitate. Modelul inspirat din natură al pomului vieții nu este doar estetic, ci simbolizează și ciclul infinit al vieții și naturii, oferind inspirație pentru activitățile tale de zi cu zi. Paginile interioare ale agendei sunt confecționate din hârtie de calitate, astfel încât să poți desena, lua notițe sau planifica cu ușurință. Spirala flexibilă permite o întoarcere și utilizare confortabilă a paginilor. Această agendă poate fi un cadou unic și stilat pentru prietenii, familia sau colegii tăi, sau pur și simplu pentru tine însuți, pentru a-ți înregistra gândurile și ideile cu stil. Fie că este vorba despre muncă, învățare sau proiecte creative personale, această agendă va fi întotdeauna o alegere excelentă. Mărime A5.

Produse complementare

 • Lumânare ceara de albine decorată
  Lumânare ceara de albine decorată

  32.00 RON
 • Voucher
  Voucher

  200.00 RON
 • Geantă cosmetice Ruby
  Geantă cosmetice Ruby

  150.00 RON

 • Produs din țară


 • Materiale naturale


 • Fără elemente toxice


 • Responsabil de mediu


 • Transport gratuit

  pentru comenzi de peste 350 RON

Mă abonez la newsletter!

Testimoniale

 • T

  Tusa Renáta

  Mă străduiesc să trăiesc din ce în ce mai ecologic și în acest sens, mare ajutor îmi oferă ecoMami! Este minunat că oferta lor este atât de variată și că pot achiziționa atât de multe produse ecologice locale dintr-un singur loc, reducând astfel amprenta noastră ecologică!
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare