delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON


Absorbante intime lavabile - mărimea M

39.00 RON


Grăbește-te! Au rămas numai 5 produse în stoc.
Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare

Descoperiți o soluție comodă și prietenoasă cu mediul pentru igiena feminină cu ajutorul absorbantelor intime lavabile! Aceste absorbante nu numai că oferă o protecție excelentă și confort, dar contribuie și la sustenabilitate.

Aceste absorbante lavabile sunt realizate din materiale naturale care oferă o senzație de confort, totodată materialele moi și prietenoase cu pielea minimizează riscul de iritații cutanate, fiind ideale pentru utilizare zilnică.

Absorbantele lavabile au o capacitate excelentă de absorbție a umezelii, iar închizătorile ușor de fixat asigură stabilitatea lor.

Prin faptul că absorbantele intime lavabile pot fi spălate în mașină, nu doar că economiți bani, ci și să reduceți cantitatea de deșeuri inutile. Sunt o alegere excelentă pentru cei care caută o soluție sănătoasă, sustenabilă și economică pentru igiena feminină.

 

Mărime: 26*19 cm. Descoperiți o soluție comodă și prietenoasă cu mediul pentru igiena feminină cu ajutorul absorbantelor intime lavabile! Aceste absorbante nu numai că oferă o protecție excelentă și confort, dar contribuie și la sustenabilitate. Aceste absorbante lavabile sunt realizate din materiale naturale care oferă o senzație de confort, totodată materialele moi și prietenoase cu pielea minimizează riscul de iritații cutanate, fiind ideale pentru utilizare zilnică. Absorbantele lavabile au o capacitate excelentă de absorbție a umezelii, iar închizătorile ușor de fixat asigură stabilitatea lor. Prin faptul că absorbantele intime lavabile pot fi spălate în mașină, nu doar că economiți bani, ci și să reduceți cantitatea de deșeuri inutile. Sunt o alegere excelentă pentru cei care caută o soluție sănătoasă, sustenabilă și economică pentru igiena feminină.   Mărime: 26*19 cm. 

Produse complementare

 • Absorbante intime lavabile Trëzy - L
  Absorbante intime lavabile Trëzy - L

  27.00 RON -20%
  21.60 RON
 • Dischete demachiante lavabile Greenmade - ALB
  Dischete demachiante lavabile Greenmade - ALB

  4.00 RON
 • Absorbante intime lavabile
  Absorbante intime lavabile

  24.00 RON

 • Produs din țară


 • Materiale naturale


 • Fără elemente toxice


 • Responsabil de mediu


 • Transport gratuit

  pentru comenzi de peste 350 RON

Mă abonez la newsletter!

Testimoniale

 • T

  Tusa Renáta

  Mă străduiesc să trăiesc din ce în ce mai ecologic și în acest sens, mare ajutor îmi oferă ecoMami! Este minunat că oferta lor este atât de variată și că pot achiziționa atât de multe produse ecologice locale dintr-un singur loc, reducând astfel amprenta noastră ecologică!
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare