delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON


Absorbant intim lavabil - mic

16.00 RON


Grăbește-te! A rămas numai 1 produs în stoc.
Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare
Brand: analuca

Descoperă absorbantele igienice lavabile ANALUCA, care oferă o alternativă confortabilă și ecologică la absorbantele de unică folosință. Aceste absorbante nu sunt doar mai economice, ci și blânde cu pielea și mediul înconjurător.

Caracteristici principale:

 • Design multistrat: Absorbantele sunt compuse din mai multe straturi pentru a asigura o capacitate maximă de absorbție. Partea care vine în contact cu pielea este un strat din microfleece stay dry, care absoarbe rapid umezeala, la interior tricot de bumbac, iar stratul exterior este din material PUL impermeabil, care previne scurgerile.
 • Ecologic: Utilizarea absorbantelor lavabile reduce cantitatea de deșeuri, deoarece pot fi reutilizate ani de zile. Astfel, contribuiți la un stil de viață sustenabil și la protecția mediului înconjurător.
 • Economic: Pe termen lung, reprezintă o soluție mai rentabilă decât absorbantele de unică folosință, deoarece pot fi folosite pentru o perioadă îndelungată.
 • Ușor de curățat: Absorbantele pot fi spălate la mașina de spălat la 40 de grade și se usucă rapid.
 • Fixare discretă și sigură: Absorbantele sunt prevăzute cu aripioare și capse care asigură o fixare stabilă pe lenjeria intimă, rămânând pe loc pe parcursul întregii zile și oferind protecție maximă.
 • Disponibile în mai multe mărimi: Absorbantele sunt disponibile în diferite mărimi pentru a satisface toate nevoile, fie că sunt folosite ziua sau noaptea.

Instrucțiuni de utilizare:

 1. Plasați absorbantul în lenjerie și fixați aripioarele cu ajutorul capselor.
 2. După utilizare, clătiți-l cu apă rece pentru a îndepărta petele.
 3. Spălați absorbantul la mașina de spălat și lăsați-l să se usuce.

Absorbantele igienice lavabile ANALUCA sunt alegerea perfectă pentru fiecare femeie care caută o soluție confortabilă, economică și ecologică pentru igiena menstruală.

Mărimea 17*6,5 cm. 
Materialul bumbac, cânepă polyester


Descoperă absorbantele igienice lavabile ANALUCA, care oferă o alternativă confortabilă și ecologică la absorbantele de unică folosință. Aceste absorbante nu sunt doar mai economice, ci și blânde cu pielea și mediul înconjurător. Caracteristici principale: Design multistrat: Absorbantele sunt compuse din mai multe straturi pentru a asigura o capacitate maximă de absorbție. Partea care vine în contact cu pielea este un strat din microfleece stay dry, care absoarbe rapid umezeala, la interior tricot de bumbac, iar stratul exterior este din material PUL impermeabil, care previne scurgerile. Ecologic: Utilizarea absorbantelor lavabile reduce cantitatea de deșeuri, deoarece pot fi reutilizate ani de zile. Astfel, contribuiți la un stil de viață sustenabil și la protecția mediului înconjurător. Economic: Pe termen lung, reprezintă o soluție mai rentabilă decât absorbantele de unică folosință, deoarece pot fi folosite pentru o perioadă îndelungată. Ușor de curățat: Absorbantele pot fi spălate la mașina de spălat la 40 de grade și se usucă rapid. Fixare discretă și sigură: Absorbantele sunt prevăzute cu aripioare și capse care asigură o fixare stabilă pe lenjeria intimă, rămânând pe loc pe parcursul întregii zile și oferind protecție maximă. Disponibile în mai multe mărimi: Absorbantele sunt disponibile în diferite mărimi pentru a satisface toate nevoile, fie că sunt folosite ziua sau noaptea. Instrucțiuni de utilizare: Plasați absorbantul în lenjerie și fixați aripioarele cu ajutorul capselor. După utilizare, clătiți-l cu apă rece pentru a îndepărta petele. Spălați absorbantul la mașina de spălat și lăsați-l să se usuce. Absorbantele igienice lavabile ANALUCA sunt alegerea perfectă pentru fiecare femeie care caută o soluție confortabilă, economică și ecologică pentru igiena menstruală. Mărimea 17*6,5 cm.  Materialul bumbac, cânepă polyester

Produse complementare

 • Absorbante intime lavabile - set 3 buc.
  Absorbante intime lavabile - set 3 buc.

  83.00 RON
 • Saculet impermeabil (wetbag) mini
  Saculet impermeabil (wetbag) mini

  27.00 RON
 • Geantă cosmetice Ruby
  Geantă cosmetice Ruby

  150.00 RON

 • Produs din țară


 • Materiale naturale


 • Fără elemente toxice


 • Responsabil de mediu


 • Transport gratuit

  pentru comenzi de peste 350 RON

Mă abonez la newsletter!

Testimoniale

 • T

  Tusa Renáta

  Mă străduiesc să trăiesc din ce în ce mai ecologic și în acest sens, mare ajutor îmi oferă ecoMami! Este minunat că oferta lor este atât de variată și că pot achiziționa atât de multe produse ecologice locale dintr-un singur loc, reducând astfel amprenta noastră ecologică!
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare