delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON


Vopsea Azure Owl Milk Paint - Provence

85.00 RON
Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare

Vopsea Azure Owl Milk Paint - Provence este albastrul verzui pal, inspirată de interioarele rurale franţuzeşti, o culoare romantică, catifelată.

Ambalaj:

pint (170 g) – amestecat cu apa 0,47 l de vopsea

quart (340 g) – amestecat cu apa 0,95 l de vopsea

gallon (1360 g) – amestecat cu apa 3,79 l de vopsea

Vopsea AZURE OWL MILK PAINT este o vopsea naturală cu utilizare universală, cu aspect catifelat, ultramat. Arată grozav pe mobilă, nu necesită grunduire sau șlefuire prealabilă, se aplică ușor, se usucă repede și se poate folosi la mai multe tehnici de vopsire decorativă. Este un produs natural, ușor de folosit fără mirosuri neplăcute în cameră.

Conținutul pachetului: praf uscat MILK PAINT.

Utilizare: 1 parte de praf de vopsea se amestacă cu 1 parte de apă. Se aplică în două sau mai multe straturi, depinde de natura suprafeței. După uscare suprafața vopsită cu AZURE OWL MILK PAINT se poate finisa cu ceară decorativă, cu ulei tung, ulei de cânepă sau cu lac.

Depozitare: Se recomandă depozitarea vopselei închis ermetic, în caz contrar scade capacitatea de acoperire a vopselei.

Vopsea AZURE OWL MILK PAINT are de bază calcar. Calcarul dizolvat cu apă intră în reacție cu laptele albuminos, ceea ce rezultă o soluție de vopsea foarte rezistentă.

 Vopsea Azure Owl Milk Paint - Provence este albastrul verzui pal, inspirată de interioarele rurale franţuzeşti, o culoare romantică, catifelată. Ambalaj: pint (170 g) – amestecat cu apa 0,47 l de vopsea quart (340 g) – amestecat cu apa 0,95 l de vopsea gallon (1360 g) – amestecat cu apa 3,79 l de vopsea Vopsea AZURE OWL MILK PAINT este o vopsea naturală cu utilizare universală, cu aspect catifelat, ultramat. Arată grozav pe mobilă, nu necesită grunduire sau șlefuire prealabilă, se aplică ușor, se usucă repede și se poate folosi la mai multe tehnici de vopsire decorativă. Este un produs natural, ușor de folosit fără mirosuri neplăcute în cameră. Conținutul pachetului: praf uscat MILK PAINT. Utilizare: 1 parte de praf de vopsea se amestacă cu 1 parte de apă. Se aplică în două sau mai multe straturi, depinde de natura suprafeței. După uscare suprafața vopsită cu AZURE OWL MILK PAINT se poate finisa cu ceară decorativă, cu ulei tung, ulei de cânepă sau cu lac. Depozitare: Se recomandă depozitarea vopselei închis ermetic, în caz contrar scade capacitatea de acoperire a vopselei. Vopsea AZURE OWL MILK PAINT are de bază calcar. Calcarul dizolvat cu apă intră în reacție cu laptele albuminos, ceea ce rezultă o soluție de vopsea foarte rezistentă.  

 • Produs din țară


 • Materiale naturale


 • Fără elemente toxice


 • Responsabil de mediu


 • Transport gratuit

  pentru comenzi de peste 350 RON

Mă abonez la newsletter!

Testimoniale

 • T

  Tusa Renáta

  Mă străduiesc să trăiesc din ce în ce mai ecologic și în acest sens, mare ajutor îmi oferă ecoMami! Este minunat că oferta lor este atât de variată și că pot achiziționa atât de multe produse ecologice locale dintr-un singur loc, reducând astfel amprenta noastră ecologică!
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare