delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON


Ursuleț amigurumi

79.00 RON


Grăbește-te! A rămas numai 1 produs în stoc.
Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare

Ursulețul nostru amigurumi adorabil și fermecător, realizat manual de Vixie Handmade, cu siguranță va cuceri inimile tuturor! Acest ursuleț pufos poate fi un cadou perfect pentru toate vârstele. Detaliile atent realizate ale ursulețului, create dintr-un fir de calitate, lucrate manual rezultă ca fiecare piesă să fie specială și unică. Prin aspectul său moale și prietenos, ursulețul cu siguranță va aduce un zâmbet pe fețele tuturor.

Acest ursuleț amigurumi nu este doar adorabil, ci și extrem de durabil. Realizată din materiale de înaltă calitate, va oferi bucurie timp îndelungat, atât celor mici, cât și celor mari, fie că devine noul prieten de pluș preferat al fiecărui copil sau că decorează casa ca un obiect unic și realizat manual.

Alegeți acest ursuleț amigurumi unic, făcut cu dragoste și aduceți căldură și bucurie în casa dvs. sau oferiți-o drept cadou celor dragi!

Material: fir plusat.

Dimensiune aproximativă: 28 cm.Amigurumi
Ursulețul nostru amigurumi adorabil și fermecător, realizat manual de Vixie Handmade, cu siguranță va cuceri inimile tuturor! Acest ursuleț pufos poate fi un cadou perfect pentru toate vârstele. Detaliile atent realizate ale ursulețului, create dintr-un fir de calitate, lucrate manual rezultă ca fiecare piesă să fie specială și unică. Prin aspectul său moale și prietenos, ursulețul cu siguranță va aduce un zâmbet pe fețele tuturor. Acest ursuleț amigurumi nu este doar adorabil, ci și extrem de durabil. Realizată din materiale de înaltă calitate, va oferi bucurie timp îndelungat, atât celor mici, cât și celor mari, fie că devine noul prieten de pluș preferat al fiecărui copil sau că decorează casa ca un obiect unic și realizat manual. Alegeți acest ursuleț amigurumi unic, făcut cu dragoste și aduceți căldură și bucurie în casa dvs. sau oferiți-o drept cadou celor dragi! Material: fir plusat. Dimensiune aproximativă: 28 cm.

Produse complementare

 • Săpun Herbio pentru copii cu avocado
  Săpun Herbio pentru copii cu avocado

  16.00 RON
 • Scutec lavabil
  Scutec lavabil

  20.00 RON
 • Pereche pisici
  Pereche pisici

  22.00 RON

Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare