delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON


Ursuleț upcycling, handmade

29.00 RON


Grăbește-te! A rămas numai 1 produs în stoc.
Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare

Descoperă ursulețul cusut manual, realizat din materiale reutilizate atent selectate, care este o alegere unică și ecologică pentru orice copil. Fiecare ursuleț este realizat din materiale alese cu grijă, făcând fiecare piesă specială și irepetabilă.

Caracteristici principale:

 • Cusut manual: Ursulețul este realizat manual, cu atenție și dragoste, garantând o calitate excelentă și durabilitate.
 • Materiale reutilizate: Materialele din care este realizat ursulețul sunt textile reutilizate, prietenoase cu mediul. Astfel, fiecare ursuleț are un design unic și o aparență specială.
 • Sigur pentru copii: Materialele sunt delicate cu pielea și lipsite de substanțe nocive, astfel încât orice copil poate juca în siguranță cu el.
 • Alegere ecologică: Utilizarea materialelor reutilizate reduce cantitatea de deșeuri și sprijină un stil de viață sustenabil, făcând acest ursuleț o alegere prietenoasă cu mediul.
 • Moale și plăcut la atingere: Umplutura moale și materialele textile oferă o senzație confortabilă și liniștitoare pentru copii, fiind un partener ideal atât pentru somn, cât și pentru joacă.

Instrucțiuni de utilizare:

 1. Îngrijire și curățare: Se recomandă spălarea ursulețului manual, în apă călduță, pentru a-și păstra forma și durabilitatea. Lăsați să se usuce la aer.
 2. Joacă și somn: Ursulețul este un partener ideal pentru joacă și somn. Este sigur și confortabil, astfel încât copilul să-l poată lua oriunde.

Ursulețul cusut manual, realizat din materiale reutilizate, este cadoul perfect pentru orice copil care caută o jucărie specială și ecologică. Faceți fericit copilul dumneavoastră cu acest ursuleț unic și realizat cu dragoste, sprijinind în același timp sustenabilitatea!

Mărime: 33 cm.Cusut
Descoperă ursulețul cusut manual, realizat din materiale reutilizate atent selectate, care este o alegere unică și ecologică pentru orice copil. Fiecare ursuleț este realizat din materiale alese cu grijă, făcând fiecare piesă specială și irepetabilă. Caracteristici principale: Cusut manual: Ursulețul este realizat manual, cu atenție și dragoste, garantând o calitate excelentă și durabilitate. Materiale reutilizate: Materialele din care este realizat ursulețul sunt textile reutilizate, prietenoase cu mediul. Astfel, fiecare ursuleț are un design unic și o aparență specială. Sigur pentru copii: Materialele sunt delicate cu pielea și lipsite de substanțe nocive, astfel încât orice copil poate juca în siguranță cu el. Alegere ecologică: Utilizarea materialelor reutilizate reduce cantitatea de deșeuri și sprijină un stil de viață sustenabil, făcând acest ursuleț o alegere prietenoasă cu mediul. Moale și plăcut la atingere: Umplutura moale și materialele textile oferă o senzație confortabilă și liniștitoare pentru copii, fiind un partener ideal atât pentru somn, cât și pentru joacă. Instrucțiuni de utilizare: Îngrijire și curățare: Se recomandă spălarea ursulețului manual, în apă călduță, pentru a-și păstra forma și durabilitatea. Lăsați să se usuce la aer. Joacă și somn: Ursulețul este un partener ideal pentru joacă și somn. Este sigur și confortabil, astfel încât copilul să-l poată lua oriunde. Ursulețul cusut manual, realizat din materiale reutilizate, este cadoul perfect pentru orice copil care caută o jucărie specială și ecologică. Faceți fericit copilul dumneavoastră cu acest ursuleț unic și realizat cu dragoste, sprijinind în același timp sustenabilitatea! Mărime: 33 cm.

Produse complementare

 • Decorațiune croșetată re-Mania
  Decorațiune croșetată re-Mania

  29.00 RON
 • Decoratiune curcubeu
  Decoratiune curcubeu

  130.00 RON
 • Platou din lemn pentru copii - Pisică
  Platou din lemn pentru copii - Pisică

  49.00 RON

 • Produs din țară


 • Materiale naturale


 • Fără elemente toxice


 • Responsabil de mediu


 • Transport gratuit

  pentru comenzi de peste 350 RON

Mă abonez la newsletter!

Testimoniale

 • T

  Tusa Renáta

  Mă străduiesc să trăiesc din ce în ce mai ecologic și în acest sens, mare ajutor îmi oferă ecoMami! Este minunat că oferta lor este atât de variată și că pot achiziționa atât de multe produse ecologice locale dintr-un singur loc, reducând astfel amprenta noastră ecologică!
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare