delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON


Ulei de cânepă

73.00 RON
Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare

ULEIUL DE CÂNEPĂ este un ulei 100% natural, extras prin presare la rece a semintelor de cânepă.

Uleiul de cânepă se întărește prin expunerea la aer, rezultând un finisaj transparent care nu îngălbenește lemnul.

Este indicat pentru finisarea mobilierului din lemn de înaltă calitate, a jucăriilor din lemn, a obiectelor din lemn care intră în contact cu alimentele.

Nu are miros.

Utilizare: Pe o suprafață de lemn șlefuită, curățată și degresată în prealabil, se aplică produsul uniform cu pensulă sau cu o cârpă. Lăsați uleiul să penetreze în porii lemnului pentru 20-30 minute, apoi eliminați excesul cu o cârpă curată din bumbac. Așteptați cel puțin 2 ore înainte de a aplica un nou strat de ulei de cânepă. Se pot aplica mai multe straturi intermediare, lăsând 2 ore după fiecare strat. Se recomanda 4 straturi de ulei sau chiar mai multe pentru obiecte de exterior.

Ingrediente: ulei de cânepă 100% . Fără ingrediente toxice.ULEIUL DE CÂNEPĂ este un ulei 100% natural, extras prin presare la rece a semintelor de cânepă. Uleiul de cânepă se întărește prin expunerea la aer, rezultând un finisaj transparent care nu îngălbenește lemnul. Este indicat pentru finisarea mobilierului din lemn de înaltă calitate, a jucăriilor din lemn, a obiectelor din lemn care intră în contact cu alimentele. Nu are miros. Utilizare: Pe o suprafață de lemn șlefuită, curățată și degresată în prealabil, se aplică produsul uniform cu pensulă sau cu o cârpă. Lăsați uleiul să penetreze în porii lemnului pentru 20-30 minute, apoi eliminați excesul cu o cârpă curată din bumbac. Așteptați cel puțin 2 ore înainte de a aplica un nou strat de ulei de cânepă. Se pot aplica mai multe straturi intermediare, lăsând 2 ore după fiecare strat. Se recomanda 4 straturi de ulei sau chiar mai multe pentru obiecte de exterior. Ingrediente: ulei de cânepă 100% . Fără ingrediente toxice.

 • Produs din țară


 • Materiale naturale


 • Fără elemente toxice


 • Responsabil de mediu


 • Transport gratuit

  pentru comenzi de peste 350 RON

Mă abonez la newsletter!

Testimoniale

 • T

  Tusa Renáta

  Mă străduiesc să trăiesc din ce în ce mai ecologic și în acest sens, mare ajutor îmi oferă ecoMami! Este minunat că oferta lor este atât de variată și că pot achiziționa atât de multe produse ecologice locale dintr-un singur loc, reducând astfel amprenta noastră ecologică!
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare