delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON


Saculet impermeabil (wetbag) mini

27.00 RON


Grăbește-te! A rămas numai 1 produs în stoc.
Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare
Brand: analuca

Descoperă versatilitatea și funcționalitatea sacului ANALUCA impermeabil! Acesta este un accesoriu indispensabil pentru păstrarea și transportul igienic al absorbantelor intime lavabile, sau altor obiecte umede sau murdare (absorbante de alăpat de exemplu).

Fabricat din materiale de înaltă calitate, sacul ANALUCA impermeabil oferă o barieră eficientă împotriva scurgerilor și a mirosurilor neplăcute.

Cu un design atrăgător, săculețul adaugă un strop de eficiență în rutina ta zilnică. Dimensiunile sale compacte îl fac ușor de transportat în geanta, în rucsac sau în mașină, fiind mereu la îndemână atunci când ai nevoie de el.

Beneficiind de o construcție impermeabilă și de închidere sigură cu fermoar, sacul ANALUCA asigură că obiectele rămân în orice situație uscate și protejate. Poți fi liniștită că nu se vor produce scurgeri sau mirosuri neplăcute în timpul transportului.

Sacul ANALUCA impermeabil (Wetbag) este ușor de curățat și întreținut, se usuca extrem de repede. Poți spăla sacul în mașina de spălat sau îl poți curăța rapid cu o cârpă umedă. Astfel, vei avea mereu un sac proaspăt și pregătit pentru următoarea utilizare.

Dimensiuni: 15 cm x 25 cm
Descoperă versatilitatea și funcționalitatea sacului ANALUCA impermeabil! Acesta este un accesoriu indispensabil pentru păstrarea și transportul igienic al absorbantelor intime lavabile, sau altor obiecte umede sau murdare (absorbante de alăpat de exemplu).Fabricat din materiale de înaltă calitate, sacul ANALUCA impermeabil oferă o barieră eficientă împotriva scurgerilor și a mirosurilor neplăcute.Cu un design atrăgător, săculețul adaugă un strop de eficiență în rutina ta zilnică. Dimensiunile sale compacte îl fac ușor de transportat în geanta, în rucsac sau în mașină, fiind mereu la îndemână atunci când ai nevoie de el.Beneficiind de o construcție impermeabilă și de închidere sigură cu fermoar, sacul ANALUCA asigură că obiectele rămân în orice situație uscate și protejate. Poți fi liniștită că nu se vor produce scurgeri sau mirosuri neplăcute în timpul transportului. Sacul ANALUCA impermeabil (Wetbag) este ușor de curățat și întreținut, se usuca extrem de repede. Poți spăla sacul în mașina de spălat sau îl poți curăța rapid cu o cârpă umedă. Astfel, vei avea mereu un sac proaspăt și pregătit pentru următoarea utilizare. Dimensiuni: 15 cm x 25 cm

Produse complementare

 • Absorbante intime lavabile - mărimea S
  Absorbante intime lavabile - mărimea S

  29.00 RON
 • Absorbante lavabile pentru alăptat
  Absorbante lavabile pentru alăptat

  16.00 RON
 • Geantă cosmetice Ruby
  Geantă cosmetice Ruby

  130.00 RON

Materiale naturale

97% bio-based carbon content.

Fără elemente toxice

-

Responsabil de mediu


Transport gratuit

pentru comenzi de peste 350 RON

Mă abonez la newsletter!

Testimoniale

 • T

  Tusa Renáta

  Mă străduiesc să trăiesc din ce în ce mai ecologic și în acest sens, mare ajutor îmi oferă ökoMami! Este minunat că oferta lor este atât de variată și că pot achiziționa atât de multe produse ecologice locale dintr-un singur loc, reducând astfel amprenta noastră ecologică!
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare