delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON


Sac căptușit pentru pâine Greenmade - mărimea M

0.00 RON

Stoc epuizat

Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare
Brand: Greenmade

Sac textil dublu strat recomandat pentru ambalarea pâinii, a produselor de patiserie și brutărie, o alternativă zero-waste (zero-deșeuri) la ambalajele clasice de unică folosință.

Materialul exterior este din bumbac, iar interiorul dintr-un material textil subțire cu o membrană sintetică care îi conferă impermeabilitate dar menține o aerisire naturală prin microperforații. Astfel sacul este potrivit pentru depozitarea corespunzătoare a pâinii: păstrează prospețimea pâinii, previne uscarea ei dar permite o aerisire minimă pentru a preveni mucegăirea. Ambele straturi sunt foarte subțiri, astfel painea feliată în brutării se poate introduce ușor ca într-o pungă din plastic.

Se spală la mașină la 30° C pentru a păstra integritatea mebranei interioare.

Disponibil în trei mărimi:

S - 25*35 cm - pentru pâine mică, sau produse de patiserie

M - 30*35 cm - pentru o pâine de cca. 1 kg.

L - 45*40 cm - pentru pâine de casă tradițională.Sac textil dublu strat recomandat pentru ambalarea pâinii, a produselor de patiserie și brutărie, o alternativă zero-waste (zero-deșeuri) la ambalajele clasice de unică folosință. Materialul exterior este din bumbac, iar interiorul dintr-un material textil subțire cu o membrană sintetică care îi conferă impermeabilitate dar menține o aerisire naturală prin microperforații. Astfel sacul este potrivit pentru depozitarea corespunzătoare a pâinii: păstrează prospețimea pâinii, previne uscarea ei dar permite o aerisire minimă pentru a preveni mucegăirea. Ambele straturi sunt foarte subțiri, astfel painea feliată în brutării se poate introduce ușor ca într-o pungă din plastic. Se spală la mașină la 30° C pentru a păstra integritatea mebranei interioare. Disponibil în trei mărimi: S - 25*35 cm - pentru pâine mică, sau produse de patiserie M - 30*35 cm - pentru o pâine de cca. 1 kg. L - 45*40 cm - pentru pâine de casă tradițională.

Produse complementare

 • Sac căptușit pentru pâine - mărimea S
  Sac căptușit pentru pâine - mărimea S

  44.00 RON
 • Sac căptușit pentru pâine - mărimea M
  Sac căptușit pentru pâine - mărimea M

  49.00 RON

 • Produs din țară


 • Materiale naturale


 • Fără elemente toxice


 • Responsabil de mediu


 • Transport gratuit

  pentru comenzi de peste 350 RON

Mă abonez la newsletter!

Testimoniale

 • T

  Tusa Renáta

  Mă străduiesc să trăiesc din ce în ce mai ecologic și în acest sens, mare ajutor îmi oferă ecoMami! Este minunat că oferta lor este atât de variată și că pot achiziționa atât de multe produse ecologice locale dintr-un singur loc, reducând astfel amprenta noastră ecologică!
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare