delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON


Sac căptușit pentru pâine Greenmade - mărimea L

46.00 RON


Grăbește-te! Au rămas numai 2 produse în stoc.
Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare
Brand: Greenmade

Sac textil dublu strat recomandat pentru ambalarea pâinii, a produselor de patiserie și brutărie, o alternativă zero-waste (zero-deșeuri) la ambalajele clasice de unică folosință.

Materialul exterior este din bumbac, iar interiorul dintr-un material textil subțire cu o membrană sintetică care îi conferă impermeabilitate dar menține o aerisire naturală prin microperforații. Astfel sacul este potrivit pentru depozitarea corespunzătoare a pâinii: păstrează prospețimea pâinii, previne uscarea ei dar permite o aerisire minimă pentru a preveni mucegăirea. Ambele straturi sunt foarte subțiri, astfel painea feliată în brutării se poate introduce ușor ca într-o pungă din plastic.

Se spală la mașină la 30° C pentru a păstra integritatea mebranei interioare.

Disponibil în trei mărimi:

S - 25*35 cm - pentru pâine mică, sau produse de patiserie

M - 30*35 cm - pentru o pâine de cca. 1 kg.

L - 45*40 cm - pentru pâine de casă tradițională.Mărimea L
Sac textil dublu strat recomandat pentru ambalarea pâinii, a produselor de patiserie și brutărie, o alternativă zero-waste (zero-deșeuri) la ambalajele clasice de unică folosință. Materialul exterior este din bumbac, iar interiorul dintr-un material textil subțire cu o membrană sintetică care îi conferă impermeabilitate dar menține o aerisire naturală prin microperforații. Astfel sacul este potrivit pentru depozitarea corespunzătoare a pâinii: păstrează prospețimea pâinii, previne uscarea ei dar permite o aerisire minimă pentru a preveni mucegăirea. Ambele straturi sunt foarte subțiri, astfel painea feliată în brutării se poate introduce ușor ca într-o pungă din plastic. Se spală la mașină la 30° C pentru a păstra integritatea mebranei interioare. Disponibil în trei mărimi: S - 25*35 cm - pentru pâine mică, sau produse de patiserie M - 30*35 cm - pentru o pâine de cca. 1 kg. L - 45*40 cm - pentru pâine de casă tradițională.

Produse complementare

 • Cana emailată
  Cana emailată

  55.00 RON
 • Napron de masă re-Mania
  Napron de masă re-Mania

  29.00 RON
 • Săculeț din pânză, reutilizabil
  Săculeț din pânză, reutilizabil

  9.00 RON

Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare