delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON


Miel amigurumi

79.00 RON


Grăbește-te! A rămas numai 1 produs în stoc.
Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare

Mielul nostru amigurumi adorabil și fermecător, realizat manual de Vixie Handmade, cu siguranță va cuceri inimile tuturor! Acest miel pufos poate fi un cadou perfect pentru toate vârstele. Detaliile atent realizate ale mielului, create dintr-un fir de calitate, lucrate manual rezultă ca fiecare piesă să fie specială și unică. Prin aspectul său moale și prietenos, mielul cu siguranță va aduce un zâmbet pe fețele tuturor.

Acest miel amigurumi nu este doar adorabil, ci și extrem de durabil. Realizată din materiale de înaltă calitate, va oferi bucurie timp îndelungat, atât celor mici, cât și celor mari, fie că devine noul prieten de pluș preferat al fiecărui copil sau că decorează casa ca un obiect unic și realizat manual.

Alegeți acest miel amigurumi unic, făcut cu dragoste și aduceți căldură și bucurie în casa dvs. sau oferiți-o drept cadou celor dragi!

Material: fir bumbac amestec și fir plusat.

Dimensiune aproximativă: 25 cm.Amigurumi
Mielul nostru amigurumi adorabil și fermecător, realizat manual de Vixie Handmade, cu siguranță va cuceri inimile tuturor! Acest miel pufos poate fi un cadou perfect pentru toate vârstele. Detaliile atent realizate ale mielului, create dintr-un fir de calitate, lucrate manual rezultă ca fiecare piesă să fie specială și unică. Prin aspectul său moale și prietenos, mielul cu siguranță va aduce un zâmbet pe fețele tuturor. Acest miel amigurumi nu este doar adorabil, ci și extrem de durabil. Realizată din materiale de înaltă calitate, va oferi bucurie timp îndelungat, atât celor mici, cât și celor mari, fie că devine noul prieten de pluș preferat al fiecărui copil sau că decorează casa ca un obiect unic și realizat manual. Alegeți acest miel amigurumi unic, făcut cu dragoste și aduceți căldură și bucurie în casa dvs. sau oferiți-o drept cadou celor dragi! Material: fir bumbac amestec și fir plusat. Dimensiune aproximativă: 25 cm.

Produse complementare

 • Săpun Herbio pentru copii cu avocado
  Săpun Herbio pentru copii cu avocado

  16.00 RON
 • Păpușă tip spiriduș
  Păpușă tip spiriduș

  48.00 RON
 • Pereche pisici handmade, upcycling
  Pereche pisici handmade, upcycling

  34.00 RON

 • Produs din țară


 • Materiale naturale


 • Fără elemente toxice


 • Responsabil de mediu


 • Transport gratuit

  pentru comenzi de peste 350 RON

Mă abonez la newsletter!

Testimoniale

 • T

  Tusa Renáta

  Mă străduiesc să trăiesc din ce în ce mai ecologic și în acest sens, mare ajutor îmi oferă ecoMami! Este minunat că oferta lor este atât de variată și că pot achiziționa atât de multe produse ecologice locale dintr-un singur loc, reducând astfel amprenta noastră ecologică!
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare