delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON


Lumânare din ceară de albine

0.00 RON

Stoc epuizat

Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare

Caracteristici principale:

 • Calitate realizată manual: Fiecare lumânare din ceară de albine este creată cu grijă și măiestrie manuală, ceea ce asigură calitatea. 
 • Materiale de înaltă calitate: Ceara de albine este un material natural și pur, care oferă o ardere lungă și o flacără curată. 
 • Lumină atmosferică: Lumânările din ceară de albine creează o lumină plăcută și călduroasă, perfectă pentru seri romantice sau ocazii festive.
 • Natural și sustenabil: Lumânările din ceară de albine oferă o alternativă prietenoasă cu mediul și sănătoasă comparativ cu lumânările din parafină (cunoscute pentru impactul negativ asupra sănătății).
 • Utilizare versatilă: Aceste lumânări sunt ideale pentru decorarea casei, meditație, relaxare și aromaterapie.

Domenii de utilizare:

 • Decor de interior: Plasează aceste lumânări în camera de zi, dormitor sau baie pentru a crea o atmosferă intimă și plină de căldură.
 • Meditație și relaxare: Folosește-le pentru meditație sau pentru momente de relaxare care te ajută să te eliberezi de stres.
 • Cadouri: Pot servi și ca un cadou special pentru oricine, aducând un plus de frumusețe și căldură oricărui dar.

Aceste lumânări din ceară de albine îmbină frumusețea naturală cu arta meșteșugăritului, oferind nu doar lumină acasă, ci și o atmosferă intimă și naturală. Descoperă lumea naturală și intimă a lumânărilor cu aceste piese magice și bucură-te de atmosfera festivă pe care o creează.

Mărime: 11*3 cm.

 Caracteristici principale: Calitate realizată manual: Fiecare lumânare din ceară de albine este creată cu grijă și măiestrie manuală, ceea ce asigură calitatea.  Materiale de înaltă calitate: Ceara de albine este un material natural și pur, care oferă o ardere lungă și o flacără curată.  Lumină atmosferică: Lumânările din ceară de albine creează o lumină plăcută și călduroasă, perfectă pentru seri romantice sau ocazii festive. Natural și sustenabil: Lumânările din ceară de albine oferă o alternativă prietenoasă cu mediul și sănătoasă comparativ cu lumânările din parafină (cunoscute pentru impactul negativ asupra sănătății). Utilizare versatilă: Aceste lumânări sunt ideale pentru decorarea casei, meditație, relaxare și aromaterapie. Domenii de utilizare: Decor de interior: Plasează aceste lumânări în camera de zi, dormitor sau baie pentru a crea o atmosferă intimă și plină de căldură. Meditație și relaxare: Folosește-le pentru meditație sau pentru momente de relaxare care te ajută să te eliberezi de stres. Cadouri: Pot servi și ca un cadou special pentru oricine, aducând un plus de frumusețe și căldură oricărui dar. Aceste lumânări din ceară de albine îmbină frumusețea naturală cu arta meșteșugăritului, oferind nu doar lumină acasă, ci și o atmosferă intimă și naturală. Descoperă lumea naturală și intimă a lumânărilor cu aceste piese magice și bucură-te de atmosfera festivă pe care o creează. Mărime: 11*3 cm.  

Produse complementare

 • Suport pahare - set
  Suport pahare - set

  40.00 RON

 • Produs din țară


 • Materiale naturale


 • Fără elemente toxice


 • Responsabil de mediu


 • Transport gratuit

  pentru comenzi de peste 350 RON

Mă abonez la newsletter!

Testimoniale

 • T

  Tusa Renáta

  Mă străduiesc să trăiesc din ce în ce mai ecologic și în acest sens, mare ajutor îmi oferă ecoMami! Este minunat că oferta lor este atât de variată și că pot achiziționa atât de multe produse ecologice locale dintr-un singur loc, reducând astfel amprenta noastră ecologică!
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare