delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON


Flori textile - Lalele

11.00 RON


Grăbește-te! Au rămas numai 2 produse în stoc.
Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare

Descoperiți soluția mereu frumoasă și durabilă pentru decorarea cu flori cu aceste flori textile realizate din materiale reciclate! Aceste flori impresionante nu oferă doar o alternativă ecologică la florile tradiționale, ci și o decorațiune elegantă și durabilă pentru casa dvs. sau evenimentul dvs.

Fiecare floare este realizată manual, din materiale textile reciclate selectate cu grijă, cum ar fi haine vechi, bucăți de țesături sau chiar deșeuri textile. Astfel, fiecare floare este unică și specială, păstrând frumusețea și caracterul original al materialelor textile.

Florile textile reciclate vin cu numeroase avantaje. Ele nu numai că reprezintă o alternativă ecologică față de florile proaspăt tăiate, ci sunt și mai durabile. Aceste flori nu se ofilesc niciodată, nu necesită întreținere și își păstrează prospețimea și frumusețea de-a lungul anilor. În plus, ele sunt ușor de curățat și reciclat, oferind astfel o soluție sustenabilă pe termen lung.

Fie că este vorba de decorarea casei, a nunții, a evenimentelor sau a oricărui alt tip de eveniment, aceste flori sunt alegeri perfecte pentru iubitorii de mediu și estetică. Dăm o nouă viață vechilor materiale textile cu aceste flori de o frumusețe veșnică!

Mărime: cca. 30 cm.Descoperiți soluția mereu frumoasă și durabilă pentru decorarea cu flori cu aceste flori textile realizate din materiale reciclate! Aceste flori impresionante nu oferă doar o alternativă ecologică la florile tradiționale, ci și o decorațiune elegantă și durabilă pentru casa dvs. sau evenimentul dvs. Fiecare floare este realizată manual, din materiale textile reciclate selectate cu grijă, cum ar fi haine vechi, bucăți de țesături sau chiar deșeuri textile. Astfel, fiecare floare este unică și specială, păstrând frumusețea și caracterul original al materialelor textile. Florile textile reciclate vin cu numeroase avantaje. Ele nu numai că reprezintă o alternativă ecologică față de florile proaspăt tăiate, ci sunt și mai durabile. Aceste flori nu se ofilesc niciodată, nu necesită întreținere și își păstrează prospețimea și frumusețea de-a lungul anilor. În plus, ele sunt ușor de curățat și reciclat, oferind astfel o soluție sustenabilă pe termen lung. Fie că este vorba de decorarea casei, a nunții, a evenimentelor sau a oricărui alt tip de eveniment, aceste flori sunt alegeri perfecte pentru iubitorii de mediu și estetică. Dăm o nouă viață vechilor materiale textile cu aceste flori de o frumusețe veșnică! Mărime: cca. 30 cm.

Produse complementare

 • Lumânare ceara de albine decorată
  Lumânare ceara de albine decorată

  32.00 RON
 • Card cadou
  Card cadou

  50.00 RON
 • Geantă cosmetice Ruby
  Geantă cosmetice Ruby

  110.00 RON

Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare