delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON


Deodorant Herbio cu citrice

36.00 RON


Grăbește-te! A rămas numai 1 produs în stoc.
Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare
Brand: Herbio

Vă prezentăm deodorantul natural cu aromă proaspătă de citrice, care, datorită puterii ingredientelor naturale și a aromei sale revigorante, garantează prospețimea prelungită.

Un deodorant complet prietenos cu pielea, care, datorită proprietăților uleiurilor esențiale, previne eficient formarea mirosurilor neplăcute asociate transpirației. Elaborat exclusiv din ingrediente naturale, fără substanțe chimice nocive sau aditivi. Aroma proaspătă de citrice oferă o senzație plăcută, protejând eficient împotriva mirosurilor neplăcute pe parcursul întregii zile.

Între ingredientele sale se regăsesc uleiurile esențiale naturale, care nu doar oferă o aromă plăcută, ci au și proprietăți antibacteriene și revigorante. Nu conține substanțe derivate din aluminiu și nu înfundă porii!

Deodorantul nu doar că este eficient, ci și prietenos cu mediul, deci poți fi sigur că este o alegere bună pentru menținerea prospețimii zilnice.

Ingrediente: apă distilată, bicarbonat de sodiu, uleiuri esențiale.

50 gÎngrijire ten
Vă prezentăm deodorantul natural cu aromă proaspătă de citrice, care, datorită puterii ingredientelor naturale și a aromei sale revigorante, garantează prospețimea prelungită. Un deodorant complet prietenos cu pielea, care, datorită proprietăților uleiurilor esențiale, previne eficient formarea mirosurilor neplăcute asociate transpirației. Elaborat exclusiv din ingrediente naturale, fără substanțe chimice nocive sau aditivi. Aroma proaspătă de citrice oferă o senzație plăcută, protejând eficient împotriva mirosurilor neplăcute pe parcursul întregii zile. Între ingredientele sale se regăsesc uleiurile esențiale naturale, care nu doar oferă o aromă plăcută, ci au și proprietăți antibacteriene și revigorante. Nu conține substanțe derivate din aluminiu și nu înfundă porii! Deodorantul nu doar că este eficient, ci și prietenos cu mediul, deci poți fi sigur că este o alegere bună pentru menținerea prospețimii zilnice. Ingrediente: apă distilată, bicarbonat de sodiu, uleiuri esențiale. 50 g

Produse complementare

  • Geantă cosmetice Ruby
    Geantă cosmetice Ruby

    110.00 RON
  • Săpun natural re-Mania
    Săpun natural re-Mania

    14.00 RON

Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare