delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON


Decorațiune înger din pâslă

39.00 RON


Grăbește-te! A rămas numai 1 produs în stoc.
Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare

Descoperă aceste minunate decorațiuni din fetru, care aduc o atmosferă magică nu doar în perioada sărbătorilor de iarnă, ci pe tot parcursul anului, la tine acasă. Acești îngerași confecționați manual sunt ideali pentru decorarea de sărbători, dar și pentru a oferi cadouri sau pentru a aduce un plus de eleganță spațiului tău interior.

Caracteristici principale:

  1. Artizanat de calitate: Fiecare înger de fetru este realizat manual, conferindu-le astfel unicitate și frumusețe. Detaliile extrem de bine lucrate și culorile atent alese fac aceste decorațiuni deosebit de atrăgătoare.

  2. Materiale de înaltă calitate: În procesul de fetru, se folosește lână de calitate, care este moale la atingere și durabilă. Acești îngerași vor rămâne frumoși ani de zile.

  3. Versatilitate: Acești îngerași sunt potriviți pentru decorarea meselor festive, pentru a fi atârnați pe bradul de Crăciun, pentru a decora pachetele de cadouri sau chiar pentru a aduce un plus de frumusețe în camera ta.

  4. Cadou unic: Dacă cauți un cadou special pentru prieteni sau membrii familiei, acești îngerași sunt o alegere perfectă. 

  5. Sustenabilitate: Procesul de fetru este o tehnică tradițională care produce puțină deșeuri, iar produsele rezultate au o durată de viață îndelungată, contribuind astfel la durabilitate.

Domenii de utilizare:

  • Decor de Crăciun: Atârnă îngerașii pe brad sau folosește-i pentru decorarea mesei festive.
  • Cadouri: Oferă un aer personal cadourilor tale folosind acești îngerași în decor.
  • Decor interior: Plasează-i pe rafturi sau pe pervaz pentru a-ți însenina casa.

Acești îngerași din fetru nu sunt doar simple decorațiuni, ci adevărate opere de artă care aduc frumusețe și căldură casei tale. Descoperă lumea meșteșugului tradițional cu aceste decorațiuni magice și creează atmosfera unică pe care ai întotdeauna dorit-o.

Mărime cca. 20 cm.
Descoperă aceste minunate decorațiuni din fetru, care aduc o atmosferă magică nu doar în perioada sărbătorilor de iarnă, ci pe tot parcursul anului, la tine acasă. Acești îngerași confecționați manual sunt ideali pentru decorarea de sărbători, dar și pentru a oferi cadouri sau pentru a aduce un plus de eleganță spațiului tău interior. Caracteristici principale: Artizanat de calitate: Fiecare înger de fetru este realizat manual, conferindu-le astfel unicitate și frumusețe. Detaliile extrem de bine lucrate și culorile atent alese fac aceste decorațiuni deosebit de atrăgătoare. Materiale de înaltă calitate: În procesul de fetru, se folosește lână de calitate, care este moale la atingere și durabilă. Acești îngerași vor rămâne frumoși ani de zile. Versatilitate: Acești îngerași sunt potriviți pentru decorarea meselor festive, pentru a fi atârnați pe bradul de Crăciun, pentru a decora pachetele de cadouri sau chiar pentru a aduce un plus de frumusețe în camera ta. Cadou unic: Dacă cauți un cadou special pentru prieteni sau membrii familiei, acești îngerași sunt o alegere perfectă.  Sustenabilitate: Procesul de fetru este o tehnică tradițională care produce puțină deșeuri, iar produsele rezultate au o durată de viață îndelungată, contribuind astfel la durabilitate. Domenii de utilizare: Decor de Crăciun: Atârnă îngerașii pe brad sau folosește-i pentru decorarea mesei festive. Cadouri: Oferă un aer personal cadourilor tale folosind acești îngerași în decor. Decor interior: Plasează-i pe rafturi sau pe pervaz pentru a-ți însenina casa. Acești îngerași din fetru nu sunt doar simple decorațiuni, ci adevărate opere de artă care aduc frumusețe și căldură casei tale. Descoperă lumea meșteșugului tradițional cu aceste decorațiuni magice și creează atmosfera unică pe care ai întotdeauna dorit-o. Mărime cca. 20 cm.

Produse complementare


Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare