delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON


Decorațiune de Crăciun din fetru - set

34.00 RON


Grăbește-te! A rămas numai 1 produs în stoc.
Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare

Acest decor frumos și creativ este alegerea perfectă pentru orice casă, pentru a crea o atmosferă festivă și a emana căldură în timpul sărbătorilor.

Decorul este fabricat din fetru de înaltă calitate, care oferă durabilitate și estetică. Forma în formă de inimă creează o atmosferă romantică și plină de iubire, integrându-se perfect în decorul de Crăciun.

Materialul de umplutură antialergic asigură că decorațiunile sunt sigure pentru toată lumea, inclusiv pentru cei sensibili la materialele de umplutură tradiționale. Astfel, toată lumea poate să se bucure ușor de bucuria decorării de sărbători fără a-și face griji pentru reacțiile alergice.

Această decorațiune de Crăciun în formă de inimă poate fi o alegere ideală pentru ușă, fereastră, brad sau orice alt loc unde dorești să creezi o atmosferă festivă. Fie că este vorba despre propria casă sau un cadou pentru cei dragi, această decorațiune poate aduce căldură tuturor în timpul sărbătorilor.


Mărime: 13*8 cm.

Setul conține 3 bucăți.Acest decor frumos și creativ este alegerea perfectă pentru orice casă, pentru a crea o atmosferă festivă și a emana căldură în timpul sărbătorilor. Decorul este fabricat din fetru de înaltă calitate, care oferă durabilitate și estetică. Forma în formă de inimă creează o atmosferă romantică și plină de iubire, integrându-se perfect în decorul de Crăciun. Materialul de umplutură antialergic asigură că decorațiunile sunt sigure pentru toată lumea, inclusiv pentru cei sensibili la materialele de umplutură tradiționale. Astfel, toată lumea poate să se bucure ușor de bucuria decorării de sărbători fără a-și face griji pentru reacțiile alergice. Această decorațiune de Crăciun în formă de inimă poate fi o alegere ideală pentru ușă, fereastră, brad sau orice alt loc unde dorești să creezi o atmosferă festivă. Fie că este vorba despre propria casă sau un cadou pentru cei dragi, această decorațiune poate aduce căldură tuturor în timpul sărbătorilor. Mărime: 13*8 cm. Setul conține 3 bucăți.

Produse complementare

 • Calendar Advent
  Calendar Advent

  140.00 RON
 • Suport pahare - set
  Suport pahare - set

  40.00 RON

Materiale naturale

97% bio-based carbon content.

Fără elemente toxice

-

Responsabil de mediu


Transport gratuit

pentru comenzi de peste 350 RON

Mă abonez la newsletter!

Testimoniale

 • T

  Tusa Renáta

  Mă străduiesc să trăiesc din ce în ce mai ecologic și în acest sens, mare ajutor îmi oferă ökoMami! Este minunat că oferta lor este atât de variată și că pot achiziționa atât de multe produse ecologice locale dintr-un singur loc, reducând astfel amprenta noastră ecologică!
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare