delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON


Coș / Cutie

19.00 RON


Grăbește-te! Au rămas numai 2 produse în stoc.
Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare

Descoperiți cutiile noastre de depozitare fabricate din hârtie reciclată, care oferă o soluție excelentă pentru stocarea și organizarea ecologică. Aceste cutii se evidențiază nu doar prin funcționalitatea lor, ci și prin caracterul lor durabil, transformând tot ceea ce este depozitat în ele în ceva mai valoros.

Caracteristici principale:

 1. Sustenabilitate: Sunt fabricate integral din hârtie reciclată, contribuind astfel la protejarea resurselor forestiere și la reducerea deșeurilor.
 2. Calitate excelentă: Cutiile fabricate din hârtie reciclată sunt extrem de durabile și rezistente, având o durată lungă de viață și fiind ideale pentru uzul zilnic.
 3. Versatilitate: În oferta noastră veți găsi o varietate de dimensiuni și forme, astfel încât întotdeauna veți găsi aspectul și dimensiunea potrivite pentru dumneavoastră. Fie că este vorba de organizarea casei, de stocarea în birou sau de ambalarea cadourilor, aceste cutii arată bine în orice situație.

Domenii de utilizare:

 • Organizarea în casă: Puteți să vă organizați dulapurile, rafturile sau biroul cu aceste cutii prietenoase cu mediul înconjurător.
 • Ambalarea cadourilor: Adăugați o valoare specială cadourilor dvs., în același timp punând accent pe protecția mediului înconjurător.
 • Stocarea în birou: Păstrați în ordine documente, dosare și alte accesorii de birou.
 • Decorațiuni: Utilizați-le ca elemente decorative pentru a vă face casa sau biroul mai stilat.

Cutiile noastre de depozitare fabricate din hârtie reciclată sunt atât ecologice, cât și practice. Cumpărându-le, contribuiți și dumneavoastră la un viitor sustenabil, în timp ce vă bucurați de utilitatea și stilul lor. Nu ezitați să le încercați astăzi și să faceți un pas în direcția sustenabilității!

Mărime: 16x8 cm. Descoperiți cutiile noastre de depozitare fabricate din hârtie reciclată, care oferă o soluție excelentă pentru stocarea și organizarea ecologică. Aceste cutii se evidențiază nu doar prin funcționalitatea lor, ci și prin caracterul lor durabil, transformând tot ceea ce este depozitat în ele în ceva mai valoros. Caracteristici principale: Sustenabilitate: Sunt fabricate integral din hârtie reciclată, contribuind astfel la protejarea resurselor forestiere și la reducerea deșeurilor. Calitate excelentă: Cutiile fabricate din hârtie reciclată sunt extrem de durabile și rezistente, având o durată lungă de viață și fiind ideale pentru uzul zilnic. Versatilitate: În oferta noastră veți găsi o varietate de dimensiuni și forme, astfel încât întotdeauna veți găsi aspectul și dimensiunea potrivite pentru dumneavoastră. Fie că este vorba de organizarea casei, de stocarea în birou sau de ambalarea cadourilor, aceste cutii arată bine în orice situație. Domenii de utilizare: Organizarea în casă: Puteți să vă organizați dulapurile, rafturile sau biroul cu aceste cutii prietenoase cu mediul înconjurător. Ambalarea cadourilor: Adăugați o valoare specială cadourilor dvs., în același timp punând accent pe protecția mediului înconjurător. Stocarea în birou: Păstrați în ordine documente, dosare și alte accesorii de birou. Decorațiuni: Utilizați-le ca elemente decorative pentru a vă face casa sau biroul mai stilat. Cutiile noastre de depozitare fabricate din hârtie reciclată sunt atât ecologice, cât și practice. Cumpărându-le, contribuiți și dumneavoastră la un viitor sustenabil, în timp ce vă bucurați de utilitatea și stilul lor. Nu ezitați să le încercați astăzi și să faceți un pas în direcția sustenabilității! Mărime: 16x8 cm. 

Produse complementare

 • Dischete demachiante lavabile Greenmade - ALB
  Dischete demachiante lavabile Greenmade - ALB

  4.00 RON
 • Decorațiune croșetată re-Mania
  Decorațiune croșetată re-Mania

  29.00 RON
 • Cover scutec lavabil Puppee - mărimea S
  Cover scutec lavabil Puppee - mărimea S

  80.00 RON

Materiale naturale

97% bio-based carbon content.

Fără elemente toxice

-

Responsabil de mediu


Transport gratuit

pentru comenzi de peste 350 RON

Mă abonez la newsletter!

Testimoniale

 • T

  Tusa Renáta

  Mă străduiesc să trăiesc din ce în ce mai ecologic și în acest sens, mare ajutor îmi oferă ökoMami! Este minunat că oferta lor este atât de variată și că pot achiziționa atât de multe produse ecologice locale dintr-un singur loc, reducând astfel amprenta noastră ecologică!
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare