delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON


Cercei Dollydoll

20.00 RON


Grăbește-te! A rămas numai 1 produs în stoc.
Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare
Brand: Dollydoll

Aceste cercei speciali oferă o combinație unică de piele, material textil și nasturi. Sunt creații speciale realizate manual, care îmbină stilul sofisticat cu frumusețea artei meșteșugărești.

Pielea conferă o bază delicată la atingere și durabilă, iar detaliile moi din material textil și nasturi sporesc atractivitatea. Fiecare pereche de cercei este unică ca design și atent realizată pentru a exprima unicitatea purtătorului.

Acești cercei nu sunt doar accesorii, ci expresii stilizate care îmbină eleganța, naturalitatea și frumusețea artei manuale. Alege acești cercei creați manual pentru a adăuga unicitate fiecărui aspect al tău.Aceste cercei speciali oferă o combinație unică de piele, material textil și nasturi. Sunt creații speciale realizate manual, care îmbină stilul sofisticat cu frumusețea artei meșteșugărești. Pielea conferă o bază delicată la atingere și durabilă, iar detaliile moi din material textil și nasturi sporesc atractivitatea. Fiecare pereche de cercei este unică ca design și atent realizată pentru a exprima unicitatea purtătorului. Acești cercei nu sunt doar accesorii, ci expresii stilizate care îmbină eleganța, naturalitatea și frumusețea artei manuale. Alege acești cercei creați manual pentru a adăuga unicitate fiecărui aspect al tău.

Produse complementare

 • Colier din lemn
  Colier din lemn

  19.00 RON
 • Cercei din lemn
  Cercei din lemn

  38.00 RON
 • Cercei macrame
  Cercei macrame

  35.00 RON -15%
  29.75 RON

 • Produs din țară


 • Materiale naturale


 • Fără elemente toxice


 • Responsabil de mediu


 • Transport gratuit

  pentru comenzi de peste 350 RON

Mă abonez la newsletter!

Testimoniale

 • T

  Tusa Renáta

  Mă străduiesc să trăiesc din ce în ce mai ecologic și în acest sens, mare ajutor îmi oferă ecoMami! Este minunat că oferta lor este atât de variată și că pot achiziționa atât de multe produse ecologice locale dintr-un singur loc, reducând astfel amprenta noastră ecologică!
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare