delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON


Bufniță

34.00 RON


Grăbește-te! A rămas numai 1 produs în stoc.
Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare

Descoperă magia jocului/decorațiunii eco-friendly cu acest jucărie/decorațiune pentru copii confecționată cu grijă din materiale reciclate și selecționate cu atenție! Această jucărie nu numai că oferă o modalitate distractivă și educativă pentru copii să se joace, dar și promovează valorile durabilității și conservării mediului înconjurător.

Fiecare detaliu al acestei jucării a fost creat cu atenție și responsabilitate, folosind materiale reciclate. Astfel, nu numai că se oferă o nouă viață materialelor care altfel ar fi fost aruncate, dar și se încurajează o atitudine responsabilă față de mediu încă de la o vârstă fragedă.

Această jucărie este concepută pentru a stimula imaginația și creativitatea copiilor, oferindu-le oportunitatea de a descoperi și de a explora lumea înconjurătoare prin joc. 

Jucăria este sigură și non-toxică, respectând cele mai înalte standarde de siguranță pentru copii. Astfel, părinții pot avea încredere că cei mici se pot bucura de joc în deplină siguranță.

Oferă copilului tău o jucărie care nu numai că îi va aduce bucurie și distracție, dar și îi va învăța despre importanța protejării mediului înconjurător. Cu această jucărie eco-friendly, copiii pot învăța de la o vârstă fragedă să fie responsabili și să aprecieze resursele naturale ale planetei noastre.

Mărime: 29 cm.Cusut
Descoperă magia jocului/decorațiunii eco-friendly cu acest jucărie/decorațiune pentru copii confecționată cu grijă din materiale reciclate și selecționate cu atenție! Această jucărie nu numai că oferă o modalitate distractivă și educativă pentru copii să se joace, dar și promovează valorile durabilității și conservării mediului înconjurător. Fiecare detaliu al acestei jucării a fost creat cu atenție și responsabilitate, folosind materiale reciclate. Astfel, nu numai că se oferă o nouă viață materialelor care altfel ar fi fost aruncate, dar și se încurajează o atitudine responsabilă față de mediu încă de la o vârstă fragedă. Această jucărie este concepută pentru a stimula imaginația și creativitatea copiilor, oferindu-le oportunitatea de a descoperi și de a explora lumea înconjurătoare prin joc.  Jucăria este sigură și non-toxică, respectând cele mai înalte standarde de siguranță pentru copii. Astfel, părinții pot avea încredere că cei mici se pot bucura de joc în deplină siguranță. Oferă copilului tău o jucărie care nu numai că îi va aduce bucurie și distracție, dar și îi va învăța despre importanța protejării mediului înconjurător. Cu această jucărie eco-friendly, copiii pot învăța de la o vârstă fragedă să fie responsabili și să aprecieze resursele naturale ale planetei noastre. Mărime: 29 cm.

Produse complementare

 • Decoratiune curcubeu
  Decoratiune curcubeu

  130.00 RON
 • Săpun Herbio pentru copii cu avocado
  Săpun Herbio pentru copii cu avocado

  16.00 RON
 • Platou din lemn pentru copii - Pisică
  Platou din lemn pentru copii - Pisică

  49.00 RON

Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare