delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON


Accesorii din fetru

0.00 RON

Stoc epuizat

Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare

Flori din fetru,cu folosire versatilă, oferind o notă unică apariției tale. Florile din fetru sunt extrem de ușoare și confortabile, astfel încât sunt ideale pentru purtat la încheietura mâinii, în păr sau chiar prinse pe geantă.

Acest accesoriu nu doar încântă privirea, ci este și practic, deoarece poate fi purtat în diverse moduri. Execuția specială și detaliată a florilor îmbunătățește imediat aspectul tău, indiferent unde le fixezi sau prinzi.

Fie că vorbim de o ținută elegantă sau de cea de zi cu zi, acest accesoriu cu flori din fetru va fi întotdeauna o alegere stilată și se va remarca printre accesoriile personalizate ale tale.

Branțurile duble au o lungime de 18-22 cm.Flori din fetru,cu folosire versatilă, oferind o notă unică apariției tale. Florile din fetru sunt extrem de ușoare și confortabile, astfel încât sunt ideale pentru purtat la încheietura mâinii, în păr sau chiar prinse pe geantă. Acest accesoriu nu doar încântă privirea, ci este și practic, deoarece poate fi purtat în diverse moduri. Execuția specială și detaliată a florilor îmbunătățește imediat aspectul tău, indiferent unde le fixezi sau prinzi. Fie că vorbim de o ținută elegantă sau de cea de zi cu zi, acest accesoriu cu flori din fetru va fi întotdeauna o alegere stilată și se va remarca printre accesoriile personalizate ale tale. Branțurile duble au o lungime de 18-22 cm.

Produse complementare

 • Elastic de păr retro
  Elastic de păr retro

  6.00 RON
 • Colier din lemn
  Colier din lemn

  19.00 RON

 • Produs din țară


 • Materiale naturale


 • Fără elemente toxice


 • Responsabil de mediu


 • Transport gratuit

  pentru comenzi de peste 350 RON

Mă abonez la newsletter!

Testimoniale

 • T

  Tusa Renáta

  Mă străduiesc să trăiesc din ce în ce mai ecologic și în acest sens, mare ajutor îmi oferă ecoMami! Este minunat că oferta lor este atât de variată și că pot achiziționa atât de multe produse ecologice locale dintr-un singur loc, reducând astfel amprenta noastră ecologică!
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
Transport gratuit pentru comenzi de peste 350 RON
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare